PREMIÄR PÅ BALKONGEN

Publicerad 2013-06-30 11:34:04 i Allmänt,

Igår Ikväll var mammas och min premiär middag ute på balkongen. Vi grillade kyckling, halloumi, broccoli, vi åt även sallad till det. En utsökt lördags middag med andra ord. Och kvällssolen blev pricken över i:et.

Gjorde jag inte så mycket mer än att jobba. Slutade vid tre sedan åkte jag hem för att sola. Sov inte så bra igår natt så det blev att jag somnade, vilket var väldigt skönt, haha! Kollade även på en sjukt bra film, en action thriller. Att rekommendera kan jag säga - Eagle Eye.

Just nu är det jobb som pågår, ända till fem.

ONÖDGT MEN VÄRT

Publicerad 2013-06-28 23:11:59 i Allmänt,

Denna bikini överdel blev min idag för 75:-. Hade faktiskt kollat på den på nätet innan och när jag idag strosade runt i Nacka Forum, medans pappa var på möte, hittade jag den på rea. Meant 2 be. Så om ni vill hitta en likadan som ovan föreslår jag att ni går in på HM och hittar eran storlek och för 75:- kronor blir den din. (Haha låter som en reklam jingel nu, men tycker faktiskt det var värt det.) 
 

SCHEMA PLUS (+)

Publicerad 2013-06-28 15:47:02 i Allmänt,

Idag har jag lite mer på schemat än vad jag hade igår. Snart ska jag nämligen bli hämtad av pappa. Vi ska sen bege oss till Nacka Forum för att pappa har ett möte. När det är klart ska vi åka till polisen för att fixa ett nytt pass till mig. Not exited... Hatar nämligen att ta kort när man väl måste bli bra. För annars varje gång man åker utomlands eller bara tanken att bli ful på sitt pass är aldrig roligt. Dock är risken redan ganska stor att man kommer bli ful, så får väl accepta the fact. Sedan är det jobb i 2 h som gäller.

Så här ser jag ut idag:
(ursäkta tandborstningen)

KAN INTE SOVA

Publicerad 2013-06-28 00:50:08 i Allmänt,

Vad är det för fel på mig? Har lyckats somna direkt de senaste månaderna (förutom en natt). Och nu är det helt omöjligt... Gick och lade mig klockan 23.15 och nu 1.5 h senare fortfarande lika vaken dock mycket tröttare. Förlåt för gnället men känner att jag behöver lite skönhets sömn eftersom jag nämligen ska jobba imorgon. Dessutom kanske jag kunde bli lite tröttare genom att skriva ett inlägg på en ljus skärm så ögonen tillslut kan inte göra annat än att stängas. Förhoppningsvis gör de snart det. Gonatt på er alla som har samma problem som jag!

En glad (uttråkad) mig från kvällen...

"WORKING THAT YOLLIBOX"

Publicerad 2013-06-27 21:13:57 i Allmänt,

"Working that Yollibox" som min instagram kommentar lyder. Njuter nämligen av en frozen yoghurt i min ensamhet. Inte för att min dag har varit speciellt påfrestande. Har nämligen bara gjort tre saker idag:
1: kollade på serier
2: läste i min bok
3: var ute och sprang
(4: handlade yolliboxen).
Njuter av den för att jag var väldigt sugen på det!

Vad som står på schemat nu är att antingen kolla på serier eller läsa min bok, haha!

"HEJ, DET VAR LÄNGE SEN"

Publicerad 2013-06-26 20:36:46 i Allmänt,

Hej, det var länge sen! (Typiska stela hälsnings frasen,haha!) 
 
Dock var det väldigt länge sen. Det var så länge sen så att jag var tvungen att tänka efter en extra gång vad mitt lösenord var. Fick ett sms från min kompis igår där det stod att jag borde börja blogga igen, iallafall när jag åker ner till Spanien. Det slog mig då att jag faktiskt saknar att blogga, vet inte riktigt anledningen varför jag har tagit en "paus". Känns mer som att jag inte har orkat pågrund av olika anledningar. Dock när folk jag känner kommenterar och uppmuntrar mig att börja blogga igen blir det som en pushning. När jag idag då läste lite inlägg från min egen blogg kände jag att det var dags igen. 
 
Eftersom jag inte har då bloggat på ca en månad är det mycket som har hänt. Ska försöka sammanfatta allt de viktiga som har hänt under den här måndaden så inlägget inte blir allt för långt. 
 
Åkte till Sandhamn med Vigdis, Klippte mig, Skolavslutning, Hultsfred med Sara, Husarö med vänner. Okej det blev inte så långt men det känns som det är mycket mer som har hänt. Vi har dock bara haft sommarlov i 3 veckor och på de tre veckorna känns det som allt har hänt. De är bara de senaste 3 dagarna jag INTE har haft något planerat och det kommer inte hända något speciellt fram tills Fredag då jag ska jobba, ska även jobba både Lördag och Söndag. Där efter blir det en händelselös vecka igen. Om inte någon vill hitta på något? 
 
Ska försöka hålla mitt ord denna gång och underhålla bloggen. Det är nämligen ganska mycket som kommer hända under sommaren så det kan vara kul att dokumentera det så både ni och jag kan läsa. 
 
Hoppas ni alla har haft ett bra sommarov en så länge och hoppas resten blir lika bra (om inte bättre). 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela