DÅLIG DAG

Publicerad 2013-05-21 13:20:07 i Allmänt,

En bild beskriver mer en tusen ord...! 
 
Dagen började väl hysatt, förutom att jag försov mig en halv timme. Men det var ingen big deal direkt. Sen från klockan 9.00 har dagen bara varit skit...! Orkar inte säga vad som har hänt för det är inte värt att skriva det. Men den har verkligen inte varit bra. 
 
Just nu sitter jag hemma för jag har håltimme från klockan 09.20 till klockan 15.30. Så om en timme ungefär ska jag gå till bussen. Jag får hoppas att dagen blir bättre, vilket jag tvivlar på...! 

The Mrs. Carter Show

Publicerad 2013-05-20 22:17:21 i Allmänt,

Världens lyckligaste tjej just i detta nu! Jag ska nämligen gå på BEYONCE´S KONSERT!!! Har letat biljetter som en galning på blocket i över 1 månad nu och äntligen så har jag dem. Konserten är den 29 maj och jag längtar dit mer en något annat. Jag ska gå med min kära vän Rutish (Ruta), as usual. Gick nämligen med henne på One Direction också. Vi hade även tänkt att gå på Bruno Mars konsert i November tillsammans men då är jag tyvärr bortrest/ bosatt i ett annat land, haha! 
 
Var på hennes konsert 2009 i globen, när min älskade bror överraskade mig. Han lurade mig att vi skulle gå på bio (dock var han lite klantig för han råkade nämligen säga att vi skulle gå på en film som det var 15 år gräns på och jag var då 12 år tror jag). Men sen på tunnelbanan påväg någonstans berättade han att vi skulle gå på Beyonce konsert och jag kommer ihåg att jag blev så himla lycklig. Tack broder min. 
 
Ser jätte mycket fram emot den 29 maj och även första gången jag har ståplatser på en konsert så nu ska det dansas! All the single ladies, all the single ladies, put your hands up, up,up,up, up, up, up...osv, haha! 

SVERIGE VM-GULD

Publicerad 2013-05-20 14:14:00 i Allmänt,

Var det någon som såg hockey vm finalen igår eller? 
"JAG!!" 
 
Den här matchen och den Sverige mötte mot Kanada var helt makalösa. Extremt spännande och man bet på naglarna in princip hela kvällen för att man var så nervös. De var så jämna men när Sverige sedan vinner på straffarna så kan man ju inte göra annat än hoppa upp och ner och skrika som en galning. Min pappa satt bredvid mig och undrade vad jag höll på med, haha! 
 
Gårdagens match var inget att tala om. Alla jag pratade med trodde att Schweiz skulle vinna men jag hade ändå en magkänsla att Sverige kunde ta hem VM-guldet. Och vad gjorde dem? Ja, de vann hela skiten!! Så extremt underbart. Hoppade även då upp och ner som en galning och kände bara lycka, haha hockey fanet number one. Var också jätte roligt/ gulligt att se landslagspelarna hoppa upp och ner i båset när det var 1 minut kvar, de visste redan då att de hade vunnit och vem fattade inte det. När de leder med 4 mål, 5-1, så förstår väl vem som helst att de kommer ta hem guldet. Man såg verkligen att de var så himla glada när de hoppade på varandra av glädje. När de sedan fick på sig guldhjälmarna och blev tilldelade VM-guldet så kan man väl inte ha något annat än ett leende på sina läppar. 
 
Det var jätte roligt och kolla på och jag som verkligen älskar hockey tjöt av lycka när de vann. Har idag kollat på när de blev firade i Kungsträdgården och jätte mäktigt och det var kul för dem att det var så myclet folk där för att vira deras stolthet till hemmalandets ishcokey lag. Det var ett helt hav av människor i Kungsträdgården, kul också att det blev så fint väder. 
 
Grattis än en gång Tre Kronor för VM-guldet, verkligen välförtjänst och jag hoppas det blir fler gånger. Och med ett lag som detta är det ingen tvekan om det. 
När slutsignalen gick och glädjen spred sig genom hela laget, och de hoppade och tjöt. Mäktigt!
Guldhjälmarna åker på och hoppandet fortsätter! 
VM guldet i Kronwalls och Svenska landslagets händer. 

DÅLIGT AV MIG

Publicerad 2013-05-20 13:58:09 i Allmänt,

Förlåt mig så jätte mycket för att jag inte upptaderat på ett tag. Känner att jag har tappat lite lusten, vilket inte är bra. Det är så mycket med skolan och annat så känns inte som jag har tid även fast jag bara ligger hemme och drölar ibland. Ska försöka vara bättre och det kanske även blir bättre om några veckor när sommarlovet börjar närma sig. Dock är det inte så många som läser min blogg så tror inte att gör någon "besviken" direkt. Bloggen är på ett sätt till för mig och känner att ibland går det lite nerför i bloggandet, men tror bara att jag inte riktigt har kommit igång än och fått det till en vana. Men ska försöka uppdatera mer! 

NOSTALGI TRIP

Publicerad 2013-05-13 21:29:47 i

Jag var ute och sprang för en stund sen, kändes verkligen att det behövdes. Försökte läsa min svenska bok förut vilket resulterade till att jag somnade och när jag vakna så ville jag bli pigg och vad passar inte bättre då än en härlig löpar-runda. Har heller inte sprungit i pappas "områden" sen jag flyttade hit, så det var kul att springa förbi ställen som gav tillbaka minnen från när jag var liten. Fick världens nostalgi när jag kom fram till bron (bild nedan), dit brukade vi nämligen gå med dagis och jag kommer även ihåg att vi tyckte att den bron var så högt upp och att diket under bron var så stort. Haha, det var iallafall kul att se hur det såg ut idag. En liten nostalgi trip med andra ord.

KORTFATTAD DAG

Publicerad 2013-05-12 22:40:41 i

Min dag kortfattad:
Serverade kaffe med min "gamla" kompis (har inte pratat med henne på
jätte länge, så det var trevligt att träffa henne) på min mammas kompis visning. De ska nämligen sälja sin gård och då hjälpte vi till att servera kaffe till intressenterna. Efter det blev det lite shopping i Nacka Forum, köpte ett par jeans som jag kan visa imorgon. De bar sedan av hem, byta om, fixa sig, för att sedan fira Camilla en sista gång med middag med pappa, mamma, faster, pojkvän, jag och såklart födelsedagsbarnet.

Min dag kortfattad. Nu ska jag försöka sova eftersom jag ska upp mycket tidigt imorgon. Känner att man har vänt lite på dygnen de senaste dagarna pågrund av långhelg. Men det har varit så himla
skönt att bara kunnat koppla av de här dagarna. Imorgon dock, så börjar allvaret igen.

GRATTIS SIS

Publicerad 2013-05-12 17:48:43 i

Nu kan jag avslöja vad jag hade för igår kväll. Anledningen till varför jag inte kunde säga var för att jag visste inte om min syster läser min blogg och vi skulle nämligen åka och överraska henne. Tillbringade då kvällen med henne och hennes roliga vänner. Det var super kul, har aldrig träffat hennes vänner förut så det var kul att träffa dem i sammanhang med Camillas födelsedags fest. Det blev även tårtkastning, vilket slutade både dåligt och bra. Annars satt vi bara och snackade och spelade spel. Men andra ord jätte rolig kväll. Vid 1 tiden åkte jag hem till min kära säng.

BORED

Publicerad 2013-05-11 16:49:58 i

Jag är uttråkad till tusen. Ligger här på min säng och kollar ut i tomma intet, ibland även på min mobil också, haha. Inprincip väntar jag bara på att klockan ska gå så jag och min pappa kan åka. Kan inte säga var jag ska åka pågrund av olika anledningar, men kan säga det senare istället.

Vädret har varit helt fantastiskt idag och jag har faktiskt tagit mig tid att ligga i solen i ungefär 1 timme. När det hade gått en halvtimme bara kände jag att det blev väldigt varmt och var påväg att gå in. När jag sedan kollade ner på mina ben såg jag att jag hade fått en shorts bränna. Vilket resulterade till att jag vände på mig och stekte i solen lite till.

TJECKIEN-SLOVENIEN

Publicerad 2013-05-10 21:52:56 i

Inte mycket som har hänt denna dag förutom ishockey, och det är alltid en höjdpunkt. Jag såg nämligen Tjeckien - Slovenien i Globen idag. Mötte upp min käre vän Annelie kl 16 och vi taggade till för 3x 20 minuter ishockey. Det var super roligt, riktig spännande match. Slutresultatet blev 4-2 till Tjeckien.

ONE DIRECTION <3

Publicerad 2013-05-09 19:04:04 i Allmänt,

Igår var en helt makalös kväll!!! Jag såg nämligen ONE DIRECTION LIVE I FRIENDS ARENA!!! Helt sjukt! Jag har egentligen aldrig varit något jätte stort fan av dem, men mina vänner Ruta och Annelie har fått mig att gilla dem mer och mer. Och erkänner verkligen att gårdagens konsert var helt otroligt bra. Haha kunde de flesta låtarna men de jag inte kunde sjöng jag med i iallafall, stämingen var på topp och det var svårt att inte sjunga med. Vi stod i 2 timmar konstant även fast vi hade sittplatser och jag har aldrig hoppat och skrikit så mycket förr. Efter konserten var över var jag helt slut och hade jätte ont i huvudet, men allt var verkligen värt det. Skulle inte byta ut den här kvällen för någonting annat. En otrolig och oförglömlig kväll med andra ord! Så glad att jag fick uppleva det och med dem. 
 
En liten bildbomb från gårdagen: 

SOVMORGON

Publicerad 2013-05-08 11:40:26 i

I väntan på bussen känner jag på mig att det här kommer bli en jätte bra dag!

Den börjar iallafall bra: Vår första lektion var inställd. Så istället för att börja 09.50 börjar vi nu 12.40, dock med Spanska Nationella, men när man nu känner sig utvilad så kommer det säkert gå bra. Litet spontant inslag: Jag ska försöka ha en positiv inställning till allt idag!

Det utspelar sig även lite andra roliga grejer idag. Avslöjar lite senare vad!
Annars ha en jätte bra, solig 8 maj, det ska iallafall jag ha!

DAGENS OUTFIT

Publicerad 2013-05-07 13:49:05 i

Detta är vad jag har på mig en solig dag som denna! Absolut älskar detta väder, våren har äntligen kommit le Sweden.

(Ursäktar för bilderna, de är inte de bästa)

BARNVAKT I SOLEN

Publicerad 2013-05-06 23:29:57 i

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Legat i sängen halva dagen och degat. På eftermiddag/ kväll dock så blev jag spontan barnvakt, eller de som jag jobbar som barnvakt hos behövde lite snabbt barnvakt. Var ledig idag från skolan så jag kunde rycka in. Var där vid ca 5, och vid 6 gick vi ut i vår solen. Vi gungade, lekte med sand, snurrade m.m. Ibland är det verkligen härligt att glömma bort "vuxen" världen för ett tag och bara... Leka helt enkelt. Det var så härligt på något sätt, satt i sandlådan och njöt, haha! Vid 8 äkte jag hem, duschade snabbt för att sedan se på matchen Sverige- Vitryssland. Sverige vann, jihoo!

Nu ligger jag i sängen och har någon konstig verk i min mage...! Inte så kul eftersom vi har Spanska nationella imorgon. Ska försöka sova nu så att jag blir ordentligt utvilad och förhoppningsvis att min mag ont har gått över också tills imorgon. Gonatt!

ROLIG DAG IGÅR

Publicerad 2013-05-05 17:16:31 i Allmänt,

Det var verkligen en fullspäckad dag igår, men extremt rolig. 
 
Började dagen med sovmorgon (finally!). Sedan njöt jag av en lång frukost, väldigt skönt att äntligen få sitta och njuta av frukosten istället för att svepa i sig allt snabbt och sedan gå till bussen. Det plingade till i min telefon efter det och det var min käre vän som gav som förslag att vi skulle åka in till stan. Gjorde mig då iordning och åkte och mötte henne. Vi gick runt på stan ca 2 tim innan hon var tvungen att möta sin mamma, vi åkte då till Forum där skildes vi även åt och jag fick runt lite i affärer. Fick med mig ett par svarta jeans, vilket verkligen behövdes. Sedan var det snabba ryck: var tvungen att göra mig iordning på 1 tim innan jag skulle möta Annelie vid Gullmars, där vi sedan åkte vidare hem till Nicolina. Vid 9 drog vi ut, åkte till Svedmyra där Annelies gamla kompis hade en fest. Det var mycket folk och faktiskt många som man kände igen från olika ställen. Det var en väldigt trevlig och rolig kväll, men det får sina spår dagen efter...! Haha somnade i min säng förut, var så extremt trött. 
 
Gårdagen i sin helhet var jätte rolig! 

Fredag 3/5

Publicerad 2013-05-03 23:22:25 i

Idag har de varit en mixad dag. Från jobbig, till bra, till chill, till deppig, till bra, till nu.

Dagen började med Engelska Nationella, gick väl bra tycker jag. Dock känns det lite sådär för jag förstod inte riktigt vad man skulle göra, men det är iallafall skönt att det är över. Sedan var det håltimme innan våran Spanska började, det var även där depp-modet yttrade sig. Vi övade inför Nationella och det gick inte bra... Tråkigt men sant. Dagen rullade sedan på som vanligt och var påväg hem. Träffade då på en kompis spontant i slussen som jag inte pratat med på jätte länge. Det var faktiskt väldigt trevligt att prata med honom och ha sällskap med någon för en gång skull. När jag äntligen var hemma var det dags för Samhälls uppsatsen. Hamnade i någon slags plugg-mode efter ett tag och skrev klart den på ca en timme. Vid 19.30 åkte pappa och jag hem till mamma på middag och HOCKEY!! Taggat hela dagen för dagens hockey match. Dock blev resultatet inte riktigt vad man velat men det var iallafall kul att kolla. REVEAL TIME: Jag är en tjej som ÄLSKAR ishockey.

Morgon dagens planering är inte riktig klar... Ska försöka ut och springa iallafall och tror jag även ska träffa en kompis för lite shopping In The City, haha!

https://cdn3.cdnme.se/4138491/7-3/pic_51842a21e087c3311d2f2a87.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4138491/7-3/pic_51842a26ddf2b30dc4e39a75.jpg" class="image">

SUS = SAMHÄLLS UPPSATS SUGER

Publicerad 2013-05-03 17:24:34 i Allmänt,

Tvungen att förmedla min känsla: Ångest, inför min Samhälls uppsats. Den ska handla om FN och ska lämnas in idag (23:59) och jag började att svara på en fråga av 4 i Onsdags. Så nu har paniken börjat stiga och jag måste verkligen göra klart den. Inte taggad alls och absolut inte inne i något studie-mode, så vi får väl se hur det här går... 

SÅDÄR

Publicerad 2013-05-02 22:37:47 i

Idag har väl varit en sådär dag... Dock har själva innehållet varit bra men jag och mitt humör har inte varit på topp. Dessutom, allt vi har i skolan, blir ju inte direkt till ett plus om man säger så. Ska gå och lägga mig nu för att försöka få minst 7 h sömn iallafall. Försöker tagga om till imorgon där Nationella Prov i Engelska och Hockey VM står på listan, och såklart matte-, samhälle- och idrottsläxor.

Försöker hålla humöret uppe med en härlig vår bild från idag, när tjejerna stekte i solen på Idrottslektionen = härligt!

CONVERSE

Publicerad 2013-05-02 18:24:34 i Allmänt,

 
Invigde mina nya converse igår. Har längtat efter att ha ett par vita till våren och sommaren, känns mer somrigt än ett par höga på något sätt. De röda invigde jag faktiskt idag. Jag hade på mig blåa jeans, en vit blus och röda converse till skolan idag. Faktiskt bra med en pappa som åker till Thailand ganska ofta att han kan köpa med sig converse till mig, haha! Blir nog inte några på ett tag nu, har redan ca 6 par kanske! (och ni som undrar så nej det är inte äkta. De kostar ca 300 kr och jag känner mer för att spara pengar än lägga ut 400 kr till för ett par som ser inprincip likadana ut. Men sån är jag, haters gonna hate.) Är nöjd över köpet iallafall och det är väl det viktigaste. 
 
Vad som står härnäst på dagens planering är läxor (såklart). Måste försöka göra klart än Samhälls uppgift som ska vara inne imorgon, och jag började igår... Good Luck Jennifer. 

SKURUBRO-KÖ

Publicerad 2013-05-02 08:04:35 i

Inte ovanligt att man sitter fast i kö pågrund av att folk inte kan köra över Skurubron normalt...! Min buss gick 07.20 hemifrån och om 5 min skulle jag varit framme vid Slussen men jag har åkt ca 1/5. Kul...! Som tur är ska vi fortsätta med vårt projekt arbete, så jag missar iallafall ingen viktig lektion. Försöker underhålla med denna bok nedan: Doktor Glas. Läser den i Svenskan och den är extremt tråkig, förstår inte mycket av den kan jag säga. Dock måste jag läsa ut den så nu passar det perfekt att försöka träla sig igenom den.

Hoppas ni andra inte sitter fast i kö och har en bra dag än så länge.

MIN VALBORG

Publicerad 2013-05-01 21:39:33 i Allmänt,

Min Valborg tillbringade jag med mamma och pappa hos våra (deras) vänner. De bjöd på en jätte god middag med Italienskt till förrätt, en extremt god lax rätt till huvud rätt och choklad mousse till efterrätt. Det var faktiskt väldigt trevligt. Varför jag inte tillbringade Valborg med folk i men egen ålder och inte gjorde vad de gjorde: FESTA! Var för att jag orkade inte...! Var så extremt trött igår och kände inte att jag orkade vara för social och "rolig". Därför passade de bra att bli bortbjuden hos vänner, bara lyssna på vuxna och bara ta det lugnt på något sätt (låter säkert jätte konstigt) men det var mysigt iallafall. Blev bjuden på ett annat alternativ av min kompis men varken hon eller min andra kompis skulle gå så kände inte för att gå ensam. 
 
Haha var så trött på kvällen att jag råkade somna! Dock tror jag inte det var någon fara för de är väldigt nära vänner till mina föräldrar så jag hoppas de inte tyckte jag var ohövligt på något sätt. Aja, kom hem vid ca 1 och då var det sängen som gällde. 
 
Lite bilder från Valborg. BTW de har en otroligt fin utsikt från deras tomt, dröm tomten kan jag bara säga! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela