KONSTIGT SJUK

Publicerad 2013-09-30 19:29:59 i Allmänt,

 
Hola!
Idag har det inte varit någon vidare bra dag kan jag meddela... Dagen började med att jag vaknade 7.40 som vanligt och gjorde allt som jag brukar göra, den vanliga rutinen. Gick till skolan med Sofia. En kvart in på matte lektionen börjar jag känna mig yr och kan inte fokusera, näsan rinner och jag får torr hosta. Lite vinglande går jag fram till vår lärare och meddelar att jag inte mår så bra och tänkte gå hem. Så var alltså i skolan i de väldigt onödiga 20 minutrarna innan jag gick hem igen för att lägga mig i min sköna säng. Sov från 10 till 13, vid halv två ropade Mammen om jag ville ha mat. Fick då soppa, omeltett och macka vilket var väldigt gott. Mammen var jätte gullig och frågade hela tiden om jag mådde bättre och om jag ville ha tabletter eller liknande. Efter en stund blev jag själv hemma och jag kände mig lite uttråkad så jag passade på att skypea lite med bästa Vigdis. Såklart mycket att prata om och så skönt att prata med en som livar upp det lite när man har väldigt tråkigt. Haha, skrattade rätt rejält vid några tillfällen! Mi hermana har varit hemma ett tag nu och sitter och pluggar flitigt matte vid mitt skrivbord. Själv bloggar jag och kollar på Idol samt lyssnar på musik lite i mellan åt. Så skönt att vara klar med allt stort plugg, jag får passa på att njuta nu för nästa vecka kommer prov som jag måste plugga till osv. Får se om jag går till skolan imorgon. Har en väldigt lång dag så får se om jag pallar. Dock har jag ångest för jag vill verkligen inte missa Salsan, det är typ det ända jag har sett fram emot enda sen förra veckan. Men vi får se..! Hoppas ni alla andra mår bra, hörde att det är runt 8 grader hemma. Själv gick vi utanför dörren och tyckte det var kallt vid 23 grader. Haha! Vant sig vid värmen: Lite kanske! 
 
 
 
 
 
 

HELGEN

Publicerad 2013-09-29 11:53:21 i Allmänt,

Sorry för dålig uppdatering men det har inte hänt så mycket innan helgen så det har inte varit värt att blogga. Dessutom har jag inte haft orken, haha! Men men nu ska jag ta och berätta lite om min helg. 
 
Fredag: 

Denna fredag var en väldigt bra Fredag. Dagen började med skola som vanligt. Efter skolan stannade jag, Jessica och Sofia kvar lite i skolan för att prata med Liza om några lärare som vi är missnödja med. Ca en timme gick åt till det och jag och Sofia var hemma vid 17.30. Jag var då tvugnen att snabbt skicka in min svenska läxa som egentligen skulle varit inne klockan 17, jag hade dock pratat med vår svenska lärare och fått dispans för att jag pratade med Liza. Anyway när jag då skulle skicka in den märkte jag att det inte fanns något WiFi, frågade Sofia om hon hade WiFi men det hade hon inte eller. Vi konstaterade då att de hade stängt av de och de var heller inte hemma och kunde sätta på det. Klockan 20.10 kommer de hem och finally kan jag skicka in min Svenska och Ekonomi läxa. Dock blev det inte mycket lugnare för jag och Sofia skulle nämligen gå 20.45 och Mammen kokade snabbt ihop/ värmde i mikron paella (som btw var hur god som helst!). Sen begav vi oss mot Ferian. Där skulle jag möta upp Felicia och även några andra. Dock träffade vi då även på några andra tjejor från klassen som vi hade sällskap med till piren där vi satt ganska länge innan hela gänget dök upp. Vi satt där i några timmar innan vi begav oss ut mot dansgolven. Vi dansade länge och väl och gick från ställe till ställe, efter ett tag började det bli ganska långtråkigt men vi höll ut till klockan 02.45 iallafall. Då hade det såklart börja spöregna. Så jag och några till gick i total spöregn i 20 minuter för att lämna av alla. Och när jag säger spöregn så var det spöregn, jag förklarade det som att jag hade tagit en dusch med skor och kläder på. Som tur va hittade jag och Sofia en taxi ganska snabbt efter det och vi kunde ta oss hem. En lyckad men lite långtråkig och vädligt regnig kväll. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag: 

Denna dag (igår) var bara en total slappar dag. Så extremt skönt! Vaknade runt 10.30 men låg kvar i sängen till klockan 12. Efter det gick jag och Sofia och åt frukost, var dock inte så hungrig så det fick bli en liten yougurt. Vi gick sedan upp på mitt rum och bara slappade, kollade på film, idol, åt godis. Vid 16.30 började vi oss göra oss iodrning pågrund av att de skulle ha en filmkväll på skolan på kvällen. När klockan var ca tio i sex började vi gå mot skolan. Där mötte vi upp de flesta och bara gick runt och pratade. Det bjöds på plock mat och läsk, vi gjorde även olika lekar i aulan. Det var kul men kanske lite långdarget. Efter det började vi kolla på filmen: Inception som faktiskt var ganska bra. Dock förstod jag inte slutet men alla sa att man är tvugnen att se den typ minst 3 gånger för att förstå den. Så förhoppningsvis nästa gång när jag ser den lyckas jag förstå bättre. Det blev ingen utgång efter det. Kände att jag verkligen inte orkade och var heller inte alls taggad, så det blev hemgång istället för utgång. Gick och lade mig direkt när jag kom hem och jag sovit som en stock. Dock när jag vaknade upp idag kände jag mig seg, jag har hostat mycket nu på morgonen och jag känner att näsan börjar rinna. Förmodligen är det en förkyldning på gång...! 
 
Tyvärr togs inga bilder från i Lördags, men jag hoppas ni kan föreställa er hur det såg ut iallafall! 
Ha en bra Söndag allihopa! 
 
 
 
 
 
 

STAND UP PADDEL BOARD

Publicerad 2013-09-25 23:35:52 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit en rolig och annorlunda dag! 
 
Dagen började med att hela skolan möttes upp vid Ferian klockan 9. Där skulle alla delas in i de grupper de hade valt efter aktivitet. Jag och några tjejer till hade då valt stand up paddel board. Har alltid velat testa på det för att det ser så himla harmoniskt och roligt ut, har även alltid velat lära mig surfa så det här var iallafall ett smakprov på surfing. När vi väl var på stranden började vi göra oss iodrning. Vi fick vårdräkter som tog ca en halvtimme för oss att ta på. Har skavsår på mina fingrar för att jag drog så himla mycket, jag skojar inte! Efter det fick vi iallafall testa på och det var så himla kul! Var väldigt läskigt i början när man inte hade hittat balansen och det kändes som att man skulle ramla i såfort man rätade på kroppen. Men när man väl fick in "snitsen" så gick det riktigt bra. Men det var som Cornelia sa "När man börjar slappna av och tror att man äger det är då man ramlar" och det var så himla sant. Ni ser ju på några utav bilderna hur vi lyckades ramla hela tiden, haha! När vi hade tröttnat lite, efter två timmar, började vi surfa på småvågorna istället och vi blev så himla kära i det! Vi bestämde oss då för att försöka söka upp någon bra surfkurs och lära oss surfa här nere. Im so exited! Anyway.. efter det förmiddags "passet" gick vi upp till skolan för att äta lite lunch. Efter lunchen gick vi in i aulan där våran Capoiera (stavning*) kurs skulle hållas. Fråga mig inte vad det är men det är någon slags Kampdans av något slag. Inte så roligt måste jag tyvär meddela. Vi fick dock lära oss några sparkar och lite "volter" och sådana saker som var mer intressanta än resten. De två timmarna på detta pass gick alltså ganska långsamt. Efter danspasset/ kampkriget gick jag strandvägen hem för att plugga. Har fortfarande panik över allting och jag skulle helst bara vilja gå och lägga mig under en sten till den här skolveckan är över. Pratade med mamma och pappa på Skype i nån timme och de försökte hjälpa mig med ekonomin, dock förstod de lika mycket som mig och det blev inte så jätte stor framgång. Dock förstår jag bättre nu tack vare dem och kan förhoppningsvis imorgon få fart på det. Har även hunnit med att Skypea med min kära och mycket saknade vän Sarabanana!! Så mysigt, saknar henne så mycket! Fick även säga Hej till Felix en kortis, och såklart saknar jag honom också! Sen måste jag bara också säga att jag har ätit världens godaste middag: Kyckling spett med paprika och honungsglaserade potatisar! Det godaste jag har ätit! 
 
Förlåt för ett långt och lite flummigt inlägg men så blir det ibland, haha! Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och läsa vår kära svenska bok som jag ska ha läst till s. 138 tills imorgon och jag är på s. 65.. Kul..! 
Aja, goodnight! 
 
 

FAVORIT LÅTEN JUST NU

Publicerad 2013-09-25 18:16:41 i Allmänt,

- Night Of Your Life, av: David Guetta feat. Jennifer Hudson 
Har fått upp ögonen för denna låt just nu. Den spelas väldigt ofta i mitt rum och jag tycker den är lika bra varje gång. Tänkte bara flika in lite med det och uppdatera lite om mina musikvanor just nu. Täntke också kolla om jag lyckades lägga in youtube klipp och jag verkar ha lyckats! 
 
Ska även berätta om min dag lite senare. Med lite för-information så kan jag meddela att den har varit extremt rolig! 
 

SALSA UPPMUNTRAR EN TILL 1000

Publicerad 2013-09-24 21:52:07 i Allmänt,

Hola todos! 
Idag har det varit en bra dag! Det går verligen i vågor här nere. Anledningen varför jag är glad kan ha med att göra att idag vår första salsa lektion efter skolan. Och det är så härligt att bara kunna dansa och "släppa loss" (lkanske inte direkt går i början nu) men bara utav att höra musiken och se allas glada ansikten gör mig verkligen lycklig. Vet inte varför men bara jag hör musik eller ser folk dansa och ser deras lyckliga miner och se att de har så kul, så blir jag bara glad, haha! Men tillbaka till dagen så slutade jag klockan 16.30, efter det gick jag och Felicia till Eroski för att köpa lite mellis. Salsan började klockan 17 och höll på i två timmar. Efter lektionens slut begav jag och Sofia oss hemmåt, och jag har försökt sen dess att göra läxor. Men alla läxor som jag har kvar är så himla omotiverande så jag kan verkligen inte göra dem. Matten tycker jag ändå är rolig men när jag inte fattar ett tal eller två tal efter det blir jag bara frustrerad och skiter i det. Varför jag inte pluggar ekonomi är för att vi har ingen bra lärare...!! My God! Är så himla omotiverad för hon kan varken förklara eller göra något roligt, vilket gör att man blir extremt omotiverad. Vet inte hur jag ska göra för vårt ekonomi projekt ska vara inlämnat på Fredag och jag har inte ens börjat. Good Luck Jennifer.. Men till det glada igen så har jag fått dansa Salsa idaag! 
De duktiga tidigare eleverna 
 

DEPP MODE

Publicerad 2013-09-23 19:25:50 i Allmänt,

Idag har det varit typ en liten down dag. Känner att vi har typ hundra läxor och jag har panik över var enda en. Vissa lärare är inte de bästa och jag har haft lite smått ont i huvudet hela dagen. Samtidigt som jag har kommit fram till att jag har lagt väldigt mycket pengar på choklad..! Så idag har dagen inte varit den bästa. Hade hoppats på att eftersom de var en såpass bra helg att kunde det hållit i sig lite, men tyvärr så gjorde det inte det. 
 
Stannade kvar idag efter skolan lite för jag och Jessica skulle prata med Liza om en grej. Så blev kvar där till 17 och sedan gick jag och Sofia hem för att råplugga. Vilket vi har gjort och Sofia har äntligen målat sina naglar!! Som hon har tjatat om i typ 2 veckor nu. Ska försöka orka ta mig ut på en powerwalk/ spring runda idag om jag känner att jag inte druknar i mina läxor. Kan även meddela lite kort att jag har hoppat av en kurs som heter: Ledarskap och Orginisation. Kom på att jag läser alledelles för mycket poäng och hoppade av just den kursen för jag kände inte att den var nödvändig och inte såpass lärorik som jag hade hoppats på. Ledde till bättre schema dock som alltid är ett plus! 
Depp mode on - serious face on (Vill skriva lol men det är så töntigt så gör det inte...haha) 
 

EN BILDRIK HELG

Publicerad 2013-09-22 22:31:20 i Allmänt,

Lördag: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndag: 
 
 
 
Förlåt för att ni inte får en så bra förklaring till den här helgen. Men det är så mycket som har hänt och jag kommer isåfall behöva skriva en bok för att förklara allt som har hänt. Men sammanfattningsvis så har det varit den bästa helgen sen jag kom hit. Allt har bara varit extremt roligt, bäst och totally amazing! Det har till och med varit så roligt så att jag har inte ens gjort den enda sak som stod på min lista för den här helgen: Att plugga...! Men men.. det får bli imorgon, stressigt värre! Hoppas ni kan, genom dessa bilder, se iallafall lite vad jag har haft för mig. Och om ni inte gör det så tänk bara på glädje eller kul, för det är vad jag har haft. 
 
 
 
 
 

SJÄLV HEMMA

Publicerad 2013-09-21 11:54:34 i Allmänt,

Igår tillbringade jag hela kvällen själv i vårt kära hus. Det var så skönt att få lite alone time. Gjorde dock inget som jag hade planerat att göra (förutom att kolla på film då) men det var skönt iallafall. Varför jag var hemma själv var för att Sofia skulle se på Maddes fotbollsträning med några andra tjejor och sedan skulle de gå hem till Lisa för lite film kväll. Jag blev erbjuden att följa med men jag var så trött så jag orkade inte riktigt. Kvällen blev ganska lång och den började med att jag och Sofia åt en gudomligt god pizza. Typ den godaste jag har ätit! Ayway sen när hela la familia hade gått satte jag mig i min säng och kollade på filmen ovan: Fast and Furious 6. Har velat se den länge men har aldrig gjort det, så jag tänkte att nu var det dags. När film var slut efter bara några laggningsmoment när det var som mest spännande hade jag inget speciellt att göra. Då fick jag ett mail (haha, fråga mig inte varför) från mamma. Där det stod att hon saknade mig och då för att vi skulle sakna varandra lite mindre iallafall, föreslog jag att vi skulle prata på skype. Som vanligt hade jag väldigt mycket att berätta och även hon, så det var väldigt mysigt att prata med henne i en timme. Klockan 00.30 får jag ett sms från Sofia där hon säger att hon tänkte gå hem och att hon tänkte göra det själv.. "No Way" sa jag, så jag sprang och mötte upp henne iallafall halvvägs så att hon inte skulle behöva gå själv i dessa mörka gränder och massa läskigheter. Kan säga även fast jag sprang hela vägen var det läskigt när någon stannade upp för att kolla på sin telefon. Är väl kanske lite överparanoid (Stavning*) när det gäller sånt men men. När vi sen kom hem tog jag en snabb dusch och kröp ner i min härliga säng. Var så trött efter dagen även fast jag inte hade gjort något speciellt. 
 
Vad som står på schemat idag förmodligen stranden för att få lite färg. Sedan ska jag åka med en kompis till Plaza Mayor ikväll. Har ingen aning om vad det här, något slags shopping center med mycket mer är vad jag har hört. Men det ska bli spännande! 
Ha en mysig lördag everybody! 
 

IPHONE-MAINSTREAM

Publicerad 2013-09-20 15:27:19 i Allmänt,

Tänkte vara lite mainstream och berätta att jag ääntligen har uppdaterat min iPhone. Varför det är en sån big deal är för att jag aldrig har uppdaterat min tel sen jag fick den, och jag fick den för ca 3 år sen...! Haha teknisk..
I know! 
 
Just nu har jag precis haft beeptest och det var inte lika jobbigt som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Var väl inte jätte bra jämnfört med alla andra, men min taktik va att köra sämre nu och köra slut på mig när vi gör det igen i December. Sitter nu i skolan och ska vänta till klockan 16 då Sofia slutar. Ska passa på att plugga lite.. om det kommer gå..! Sen ska vi dra hem och jag ska förmodligen bara vara hemma och kolla på film och plugga ikväll typ. Om jag inte känner för att möta upp några och kolla på en fotbollsträning och ha filmkväll. Har inte bestämt mig än. Beslutsångest number one! 
 

EFTERMIDDAGEN I BILDER

Publicerad 2013-09-19 22:35:59 i Allmänt,

Just nu: Kollar på film! 3096 Dagar 
Min fina huskompis i solnedgången
Solnedgången itself från våran terass 
Läxor jag borde göra som jag har till nästa vecka... 
 
Slutade klockan 14.35 idag. Pluggade och åt massa gott med Cornelia efter skolan, blev nog mer prat om att vi skulle vara effektiva än att vi faktiskt var effektiva. Sedan kom en trött Sofia till skolan efter att ha fikat och ville gå hem. Då gjorde vi det. Sen dess har vi försökt pluggat (jag har faktiskt lyckat lite. Gjort klart min matte och börjat på min svenska läxa, så det känns iallafall bra men har fortfarande 1000 andra läxor att oroa mig för..!) Nu kollar vi på film (som jag nämde ovan) och snart hoppas jag vi ska gå och lägga oss för att jag är sååå cansado! Men goodnight my friendos! Hasta manana så vi precis sa till vår värdfamilj! 
 
 

EN DEL AV SVERIGE

Publicerad 2013-09-18 20:10:07 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är kanske lite överdrivet med bilder från dagen men men.. det är kul! Vill även meddela lite kort att idag var det första gången jag var i Sverige butiken!!! Helt amazing, det enda vi sa där inne var "Åh kolla de har det här och det här och det här osv osv". Så roligt! Ni ser ju också på bilderna ovan vad som var anmärkningsvärt fast i bildform. Efter lite små shoppande (godis) gick vi till stranden där vi mötte upp några till. Där låg vi i någon timme och pratade om allt och lite till. När klockan började bli runt 18.30 började vi dra oss hemmåt, och inte för att det började bli kallt, utan för att vi var tvugna att plugga, vilket är helt normalt att göra klockan 20 på kvällen eftersom vi äter vid 22..! Hur sjukt låter inte det! Haha, love it! 
 
 
 
 
 
 

DET HÄNDE NÅNTING

Publicerad 2013-09-17 22:43:34 i Allmänt,

Japp det hände något! Inte sådär jätte oväntat men jag gjorde iallafall något istället för att sitta hemma och dega. 
 
Eftersom Sofia nu har börjat på friidrott så har vi gjort det här som en rutin (i två dagar, hehe). Att när hon slutar sin friidrott tar hon sig till skolan och sen så springer jag dit som en liten motionsrunda och sen går vi tillsammans tillbaka hem. Det passar väldigt bra för både mig och henne. Jag har ett mål och hon har någon att gå tillbaka med! Super duper! Annat än det har jag inte gjort så mycket. Ätit mat, duschat och nu sitter jag här och ska äntligen få lägga mig tidigt idag! Jippie! Ska försöka läsa lite i svenska boken som jag inte gjorde tidigare idag som jag sa... Dock är anledningen till det är att den är så jädrans tråkig, och jag hatar att läsa böcker som man inte är motiverad till att läsa.. Men men.. Ska inte vara negativ. 
 
Kan även flika in lite med att idag har det varit så sjukt varmt, varmaste dagen sen jag kom hit kändes det som. Och imorgon ska det tydligen bli lika varmt (enligt Sofia) så vad som står på schemat imorgon är STRANDEN! Längtar redan! Bara så att ni vet liksom! Haha! 
Taggad chey! 
 

TRÖTT OCH TRÖTT

Publicerad 2013-09-17 18:44:07 i Allmänt,

Hola mi amigos! 
Eftersom jag lade ut min bloggadress på min FB igår så ska jag försöka vara mer nogrann att göra er alla nöjda med att uppdatera så ofta jag kan så ni får se hur kul och hur extremt nöjd jag är över att vara här! 
 
Och nu för att tråka ut er (haha) å har jag faktiskt ingetspeciellt att berätta om. De två första skoldagarna på denna vecka har varit ganska så normala. Förutom att jag igår förvånades över min effektivitet när det gällde mina 100 läxor som jag har denna vecka. Jag slutade klockan 16.30 och bestämde mig för att när jag kom hem skulle jag vara så jädrans effektiv. När jag sedan var klar konstaterade jag att jag hade gjort klart alla mina läxor för hela den här veckan på 1 1/2 timme!! Vid kl 20, då när Sofia ringde, hann jag med att gå ut och springa till skolan för att möta upp henne. Jag åt och sedan duschade jag. Var även tvungen att hinna med och blogga om min helg och det tog längre tid än förväntat. Det var mycket och skriva och sen blev det något fel (det är därför det ser så konstigt ut med bilderna och texten som inte är rätt liksom). Så det blev väl att jag gick och la mig klockan 00.30...! Vilket resulterade till att jag var så extremt trött idag. Jag höll på att somna de två första lektionerna och tröttheten har fortfarande inte släppt. Tog en kort powernap nu på en halvtimme när jag kom hem. Ska försöka läsa lite mer i min svenska bok nu och förhoppningsvis somnar jag inte igen..! Men annars så är denna dag ganska lugn än så länge. Dock vet man ju aldrig vad som kan hända! haha! 
Hade ingen rolig bild att bjuda på, så det fick bli en banan bild som jag tog i Nerja. 
 

HELGEN

Publicerad 2013-09-17 00:12:45 i Allmänt,

Jag säger bara: Var beredda på en novell! 

Fredag: 
Ända fram tills klockan ca 16 gick jag alltså i skolan, sen var det snabbt hem för att hinna med lite läxor och sedan duscha och göra sig iordning. Vid 20 mötte jag, Sofia och Sara upp de här lovley ladies ovan på en resturang på en liten bakgata. Där åt vi en väldigt enkel middag och satt och pratade. När vi kände att vi var klara begav vi oss runt på stan lite för att hitta ett mysigt ställe att sitta och prata på. Tillslut hittade vi ett jätte mysigt ställe där vi satt och pratade länge. Efter att ha suttit där ett tag och lärt känna varandra ännu lite bättre begav vi oss ut på stan igen. Då gick vi längs strandgatan ett tag till vi hittade några andra från skolan. Vi gick då till lite dansställen där nästan alla från skolan dansade och hade skit kul. Kvällen gick väldigt snabbt och vid 2.10 började jag och Sofia bege oss hemmåt. När vi kom hem tvättade vi oss, borstade tänderna och lade oss direkt till sängs. En väldigt rolig första utekväll! Verkligen lyckat! Fun times! 
Lördag: 


Det var dock inte mycket sömn för oss inte! Klockan 10 ringde klockan där en trip till Malaga stod på schemat. Vid 11 mötte vi upp tjejorna igen vi Ferian och därifrån gick vi till tågstationen där ytterligare två tjejor stod och väntade. 45 min tog det till Malaga station där vi gick runt lite i staden. Huvudanledningen var väl att vi skulle hitta Primemark eftersom vi hade hört att det fanns där. Med mycket frågande om vägen hittade vi tillslut köpcenret som aldrig tog slut. Vi gick in i den gigantiska butiken Primemark och två timmar senare kom alla tjejer ut med varsin Primemark påse i olika storlekar. Dock hittade jag ingenting som jag speciellt tyckte om och orkade heller inte köpa bara för att, så det blev istället ett halsband för mig i en annan butik som även finns 30 min från där vi bor.. Värt...! Anyway så försökte jag övertala Sofia att köpa dessa ursnygga, inte alls gigantiskt förstora trosorna, dock gick det inte... haha! Vid 17 började vi dra oss mot tågstationen och åka 45 min hem igen. Vi kom hem vid 18.30 och jag tog en snabb powernap för att orka kvällen vi hade framför oss: Nollning! Vi träffades alla i skolan på stranden och gjorde massa lekar och annat. Inte världens lyckaste nollning tycker jag faktiskt, men man märkte att det också var svårt för treorna när ingen lyssnade. Men men.. Efter det drog vi ut, med lite variation på ställen den här kvällen dock kändes det som vi gick strandgatan fram och tillbaka minst 100 gånger, inte lika kul...! Kvällen i sin helhet var inte lika rolig som Fredagen. Kul, men kunde varit roligare... Så försökte vid 2.20 få med mig Sofia hem, inte lika lätt kan jag ju säga. Efter lite konflikter etc satt vi äntligen i taxin påväg hem och kunde krypa ner i våra efterlängtade sängar. 

Söndag: 


Återigen var det inte mycket sömn för vår del. Klockan ringde tidigt för att självförsvarskurs stod på schemat. Den hölls på skolan av våran vältränade Liza, som är vår "stödperson". Så under två timmar fick vi lära oss om riskerna, vad som har hänt tidigare och vi fick även lära oss lite moves om någon skulle överfalla oss eller liknande. Väldigt intressant och lärorikt! Eftersom det var ett så himmelskt väder och extremt varmt begav vi oss till stranden för att njuta av de sista helgtimmarna. En ganska så härlig Söndags ångest med andra ord. Vid 18.30 började jag och Sofia gå hemmåt, trötta och slitna efter helgens roliga men väldigt intensiva dagar. Om jag inte minns fel hann vi även med att plugga lite. Sedan var det bums i säng för att vara utsövda till en skol Måndag. Haha läser runt lite på olika bloggar och kollar på instagram och alla lägger ut bilder/ skriver hur tråkiga Måndagarna är och jag önskar ni verkligen kunde känna hur det är att vara här på en Söndag och verkligen inte få Söndags ångest. Typ första gången jag faktiskt har sett fram emot att gå till skolan på en Måndag, wierd men kul! 
Om man då ska prata lite om Måndagen så har jag varit väldigt effektiv idag och är faktiskt jätte nöjd med dagen! Kom hem från skolan, pluggade till Sofia ringde mig och frågade om jag kunde möta upp henne efter hennes friidrott. Satte då på mig springskorna och tog en snabb jogging tur till vår skola där Sofia satt och vänta. Vi gick tillsammans hem och duschade samt åt middag och nu sitter jag här och håller på att somna framför tangentbordet... Jag skulle försöka ligga i sängen innan klockan 00 idag.. Det gick ju bra Jennifer..! Goodnight everybody! Och hej alla vänner som hittade hit idag! 
(Det är även lite bilder som är tagna från olika personer, som jag kan länka en annan gång (om de inte misstycker om det) ) 

Jennifers friend here...

Publicerad 2013-09-16 15:56:00 i Allmänt,

Heej på er! Jennifers invisible friend här! Jag fick i uppdrag att knåpa lite med hennes header, och min chans att showa lite bilder på hennes blogg fick därför inte gå till spillo. Har nämligen en ganska så stor samling med bilder som hon medverkar på. Först och främst så lovar jag att inte sitta här och skriva en massa saker om mig själv eftersom ni antagligen då hade somnat framför skärmarna av tristess. Kan bara inflika att det är mina fingrar ni ser som håller i kokosnötsbiten på bilden högst upp :D Hur som helst så blev det en skön blandning av bilder tagna från Nerja i nian, balen och myshelger, på små utflykter och skolfotot i förskoleklass. Jennifer sätter ju högsta poängen för gullighet, inte sant?? Hon och Gustav (lillpojken som biter sig i läppen) får ju varenda tuffing att smälta av deras gullighet. Jag själv var en sådan där tjejig tjej som alltid skulle ha klänning och lockat hår på skolfotot. Står verkligen inte och gör mozartkrullar av mitt raka hår nuförtiden när det vankas fotografering. Nej usch. Hellre bakom kameran en framför. Men förskoleklass alltså, det var tider det. 

Förövrigt så hade jag bara tänkt att säga att jag saknar Jeffe så himla mycket. Trodde att det skulle kännas typ som vanligt, i och med att vi ändå inte gått i samma skola under hela ettan. Enda skillnaden tänkte jag skulle vara att vi inte skulle kunna träffa varandra fejs mot fejs. Men alltså det är ju just det är så himla sorgligt. Jag är van att lite spontant ringa och fråga om vi kan ta en promenad för att köpa te och varm choklad någonstans helt plötsligt. Och nu är det svårt att vara spontan. Men jag vet och andra sidan, att hon har det så himla bra där hon befinner sig nu. Living the spanish dream liksom. Och då ska jag inte klaga. Eller ok. Jag tänker klaga lite nu då jag egentligen borde sitta med näsan i fysikboken, eller religionen, eller samhällskunskapen eller spanskan. Men det är en annan femma. Men Jeffe är i alla fall min favoritperson och även om hon är lite virrig ibland och skriver "avskedningfika" istället för "avkedsfika" eller säger "jag älskar den här låten" samtidigt som jag säger "jag hatar den här låten" till Danny Saucedos senaste Todo El Mundo, så är hon bara bäst helt enkelt.

Och nu kom jag på att jag bara måste lägga in ytterligare en till bild, hähäh... Jennifer kommer inte uppskatta min givmildhet genemot er nu, men det struntar jag i. Hon satt nämligen rakt igenom hela timmen vi skypeade och klagade över att hon inte hade något smink på sig och hon märkte dessutom inte att jag tog kort.... Meeeen hon är ju så snygg (alltsååå bilden där hennes hår flyger över axeln - har försökt få henne att ha den som proffe på facebook men det går INTE så bra så please help me att övertala henne) ändå så here you go! Och jag hoppasss vi ses igen snyggingar! Puss och Kram och tack för mig 

LAST GOODBYE

Publicerad 2013-09-13 15:45:52 i Allmänt,

Igår kväll var det verkligen The Last Goodbye, nu har jag inga Hejdå kvar... Usch, hemskt. 
 
Kvällen började med att mamma och pappa hämtade mig vid mitt nya hem. Vi tog oss till deras hotell parkering (igen) och började gå mot smågatorna. Ville nämligen ha en liten praktisk väska som jag kan ha typ när man går ut eller om man inte har tusen böcker till skolan. Hittade några som jag kunde tänka mig men de var antingen för dyra eller lite småblekta av solen, så det blev ingen. Däremot spontan köpte jag ett par skor! Brukar inte vara så mycket för skor och gå och kolla men det var verkligen kul. Efter lite små shopping gick vi vidare till Tapas torget men ingen av oss var speciellt sugna på Tapas så vi begav oss till restaurang gatan bakom deras hotell. Det är verkligen jätte mysigt där. Mycket folk, trånga gator, många att kolla på, musik och massa andra trevligheter. Där satte vi oss på en Italiensk restaurang och beställde en jätte god pasta rätt som jag aldrig har smakat förut. Mums! För att även lyxa till det sista kvällen med la familia tog jag en Banana Split till efterrätt som jag inte har ätit på hur länge som helst. Efter att vi hade gått runt lite på stan igen (efter en kort toapaus på hotellrummet), gick vi till bilen för att sedan lämna av mig hemma. Och nu kommer det sad moment.. Usch! Iallafall så lämnade mamma över en present till familjen och sen började det långa avskedet med kramar och pussar och många, många tårar...! Ville inte lämna dem!!! Det var verkligen super tugnt när jag såg bilen åka runt hörnet och förstod att jag inte kommer få se dem förens i jul.. Saknar dem redan! Kalla mig töntig som skriver värsta inlägget om mina föräldrar men förstod faktiskt inte hur mycket jag kommer sakna dem förens de faktiskt nu är i Sverige och jag i Spanien. 
I Love you! 

SISTA MIDDAGEN (NÄSTAN)

Publicerad 2013-09-12 19:24:40 i Allmänt,

Igår så var det The Last Dinner för mig, mina päron och Sofia. Mamma och pappa ville säga hejdå till min nya hermana Sofia så det blev en liten mysmiddag på resturangen Arte (tror jag den heter..). Vi blev hämtade av mamma och pappa vid vårat hus och sedan begav vi oss till deras hotellparkering (nödvändigt i know..! haha) sen gick vi till resturangen och delade en jätte mysig middag! Både jag och Sofia tog kött med pommes frites (vår nya favorit mat, haha!) med bea! Mums! Till efterrätt så tog vi något jätte konstigt som hette typ Savangio eller nått liknande.. Det samakade sprit och glass, haha! Faktiskt inte det godaste jag har smakat och jag kunde nästan bedömma på Sofias min att hon inte heller tyckte det var speciellt gott, men vi käkade på en då, haha! Något sött slinker alltid ner. Nej men jag och Sofia har faktiskt varit duktiga (förutom de gångerna vi/ jag mest, köper choklad på vägen hem för att att det är så tråkigt att gå hem själv, haha! Tjock, i know. Men får att återgå till att vi var duktiga så var vi ute och sprang i Tisdags. Det var väldigt mysigt att upptäcka hur det var att motionera klockan 10/11 på kvällen. Det var mycket folk och det blev mycket "Perdón" sagt. Men vi kämpade oss igenom folkmassorna till mammas och pappas hotell, när vi märkte att de inte var där ringde vi dem och mötte dem sedan på en restaurang lite längre bort där vi tog ett glas vatten innan vi sprang/ gick hem igen. När vi sedan var hemma både i Tisdags och igår var vi så trötta att vi somnade på stuts! Har sagt i tre dagar nu att jag ska gå och lägga mig tidigt.. men vad händer...? Klockan 12 på kvällen ligger jag där och försöker lova mig själv att imorgon ska jag banne mig gå och lägga mig tidigt...! Haha! Men mysigt var det igår iallafall och idag är det den absolut sista måltiden innan mina päron åker hem till Sveariket igen. Sad moment.. 
 
Bilder från mysmiddagen igår kväll 
 

NERJA NOSTALGI

Publicerad 2013-09-10 19:12:05 i Allmänt,

Kort inlägg med mycket bilder. Som en liten Söndags-trip åkte jag och mina föräldrar samt Sofia, min nya hermana, till Nerja. Och vilken nostalgi jag fick!! Var nämligen där med min gamla (årkurs 7-9) klass i 9:an. Det var så mysigt och ville bara gå runt där tiden. Det är så extremt härligt att se allt igen och vattnet är så mycket blåare än i Fuengirola. Vi besökte Europa balkongen, hotellet: San Miguel, där vi bodde med klassen, torget, glassstället och massa andra ställen där jag fick minnesbilder utav när vi gick sent på kvällen hem till hotellet med klassen och bara hade det så jädrans bra! Längtade verkligen tillbaka dit i den stunden. Så för att sammanfatta den lilla texten som det blev så hade jag en otroligt mysig dag min mamma, pappa och Sofia. Bilderna visar mer en tusen ord right? 
 
Söndagen i bilder: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLUGG & CHOKLAD = AQUATHLON

Publicerad 2013-09-10 17:48:58 i Allmänt,

Nu när jag ändå sitter och försöker plugga samt äter choklad (inte bra! Det måste verkligen bli en PW ikväll...!) så tänkte jag berätta lite om i Fredags förmiddag, nämligen Aquathlon. 
 
Det är alltså en tävling som vi hade i Fredags med hela gymnasiet. Den går ut på att man ska springa och simma en sträcka och totalt ska hela klassen springa/ simma 10 varv. Den som klarar de 10 varven snabbast vinner. (Tror jag har nämnt det här i ett tidigare inlägg men upprepning är ju aldrig fel!) Dagen började då med att jag och Sofia vandrade till skolan i idrottkläder. Vi samlades i våra klassrum och målade krigsmålningar och bestämde vem som skulle springa/ simma vad m.m. Sen begav vi oss vidare till stranden och mötte upp alla gymnasieelever. Det var gassande sol och havet var lika blått som himlen, väldigt blått alltså! Efter att vi hade gått igenom lite information och ställt upp oss där vi hade besämt så började tävlingen. Det började med att vi låg efter rätt rejält men vi kom ikapp i slutet. Och det slutade med att vår klass kom på..... FÖRSTA PLATS!!! Wooho! Super kul var det! Tror även att ekonomiklasserna fåregående år har vunnit så det var kul att hålla den traditionen vid liv, haha! Efter vår seger begav vi oss till skolan igen för att äta lunch och sedan ha resten av våra lektioner den dagen.. Segt..! Efter skolan gick jag till stranden en liten stund där jag och Elin mötte några från klassen, efter en liten stund kom även några från Sam och det blev några stycken som låg där och stekte, härligt! På kvällen gjorde jag inget speciellt, snackade med Sofia enda till kl 12 och vi kollade på våra datorer, chillade allmänt i mitt rum med andra ord! Härlig dag! 
En bild från Aquathlon, ganska härlig miljö asså. Bild tagen av Sofia (brb.blogg.se)
 

7 SEPTEMBER

Publicerad 2013-09-09 22:40:25 i Allmänt,

Lördag, lördag, lördag! Det är inte idag men har inte hunnit skriva eller liknande så det får bli ett inlägg om Lördagen lite i efterhand. Huvudsaken är väl att jag skriver..right? 

 

Anyway.. Dagen började med att vi vaknade upp vääldigt sen till skillnad från när vi brukar vakna/ måste gå upp.  Jag tror vi krälade upp ur sängen ca klockan 11, med en liten konversation innan på FB ofcourse. Det blev rostat vitt bröd med salami och en liten yougurt som efterätt, eftersom de tydligen äter yoghurt som efterätt här. Därför vågar vi inte ta det till frukost, så vi lossas som att vi äter det som efterätt efter frukosten, haha! Eftersom min mamma och min pappa fortfarande är i Spanien så pratade vi med dom om att åka till Miramar tillsammans, för då skulle vi nämligen få slippa att åka buss. De hämtade oss runt halv 1 så vi var väl vid Miramar strax efter 1. Där gick jag och Sofia runt och kollade lite. Sofia var värsta shopohollic och hittade massa fina grejer och jag gick där ifrån med två klänningar som jag spontan köpte i sista sekund. Efter våra timmar i de olika butikerna satte vi oss ner och hade typ träningsvärk i våra ben efter att ha gått runt så mycket, haha! Då var det dags för lite eftermiddagsfika då jag och Sofia tog en jätte god smoothie. Jag tog Lime smak och Sofia tog jordgubbs smak, så goda! Vid 5 började vi dra oss hemmåt för att byta om snabbt och sedan dra oss mot skolan där de hade en liten mysig tacokväll. Jag och Sofia var där klockan 18, med andra ord de första där. Vi fick då hjälpa till med att köpa läsk - bära läsken och fixa iordning lite. Vid 19 började resten rulla och vi började äta, vi började skapa ett långbord där alla som var med skulle kunna sitta och äta tillsammans men efter ca tre bord gav vi upp. Vi satt då några stycken och åt, vi pratade dock med de närmast. Efter ett tag gick jag och Sofia från bordet och gick runt lite. Satt lite i aulan och pratade med några från min klass, pratade runt lite sen bestämde vi oss för att gå ner till stranden för att ta lite kort med 4 andra från min klass och Sofias kompis Sara. Efter att ha konstaterat att det inte var lika kul som vi hade trott vi bara fram och tillbaka på strandgatan i säkert 2 timmar, lovar att vi gick mer än 1,5 mil bara fram och tillbaka, som en liten energikick köpte vi även glass på vägen. Fast även det var vi så trötta när vi sen kom hem, vi lade oss direkt i säng och jag somnade på ett andetag. 

 

5 SEPTEMBER KVÄLL

Publicerad 2013-09-09 19:59:51 i Allmänt,

Asså det är så mycket som händer så att jag hinner/ orkar inte skriva ner allting. Tänker "jag gör det imorgon" men nästa dag händer det massa andra grejer som gör att man skjuter upp nästa grej och åååhh nu har jag så mycket att berätta men ska försöka göra det i olika inlägg så att det inte blir ett enda långt. 
 
I Torsdags kväll var det alltså grillkväll för hela gymnasiet. Det började klockan 19 och jag började med att möta upp en från min klass och två från trean. Vi gick då tillsammans ner till grillplatsen, vi mötte även några fler på vägen. Efter ca 1 timmes gående var vi äntligen framme. Det började med att vi minglade runt lite och pratade med folk sen var det dags att äta, då hade lärarna fixat med grill korv och bröd samt festis. Då satt vi ner i sanden och åt tillsammans. När vi hade ätit klart ropade några på oss och frågade om vi ville vara med och spela Vollyboll och såklart ville vi det. Sedan spelade vi det inprincip hela kvällen med några pauser där vi gick till vattnet och doppade fötterna lite. Vid 21.30 började vi gå hem igen eftersom vi hade 1 timme hem och vi var tvugna att vara hemma klockan 23. Så vi påbörjade den långa vandringen hem med ett stop på vägen då vi köpte glass på vårt nyblivna favorit ställe: Valentino. Så extremt god glass har de där. När de var 20 minuter kvar till klockan 23 var vi äntligen hemma och var då så trötta så vi somnade direkt. 
 
 
 

MYCKET MEN LITE

Publicerad 2013-09-05 15:51:33 i Allmänt,

Det är mycket som har hänt de senaste dagarna som jag inte har bloggat men ändå så känns det inte som det har hänt något speciellt som är värt att skriva om, om man säger så. Dock de kommande dagarna tror jag det kommer hända ganska mycket med start idag. 
 
Började dagen med att jag och Sofia gick till skolan. Jag hade med mig väldigt mycket saker om man jämnförde med Sofia. Min klass (och naturklassen) skulle nämligen gå till stranden på förmiddagen för att förbereda inför Aquathlon som är imorgon. Aquathlon är en tävling mellan alla klasser på gymnasiet där de innebär att man ska simma ett antal meter och även springa. Hela klassen gör detta tillsammans och man ska tillsammans springa/ simma 10 varv. På stranden idag då så "tränade" vi inför det, vem som skulle, simma/ springa, vad osv. Vi var även där en liten stund och solade och pratade sen gick vi till skolan för att äta lunch. Min enda lektion för hela dagen började då klockan 13.30 och slutade 14.30. Nu är jag hemma och ska börja plugga lite, REDAN LÄXOR liksom! Och såklart ekonomi läxa...! 

Anyway ikväll blir det grillkväll med hela gymnasiet, ser verkligen fram emot det. Så ska väl plugga lite och sen börja dra mig ner mot stranden! 
Min kära plugghörna...! 
 
 

MYSIGASTE KVÄLLEN

Publicerad 2013-09-02 23:26:11 i Allmänt,

Som jag sa tidigare så gick jag och Sofia en powerwalk. Först gick vi lite förbi skolan och sen gick vi ner till stranden och gick strandvägen tills vi kom dit man sedan går upp till huset. Vi gick ner till stranden och klädde av oss till bikini och bara hoppade i vågorna! Det var grymt höga vågor och trycket undervattnet var inte att leka med. På 1 minut var man kanske 10 meter till vänster från där man började. Men det var så kul!! Vi var som små barn som hoppade i vågorna. Efter det... försökte vi iallafall ta på oss kläderna, dock var det rejält blött. Vi gick hem och duschade och sedan ropade Mammen att det var mat. Vi gick ut på terassen där Mammen hade gjort en jätte god lax middag med potatis och hon hade även tänt ljus, så det var hur mysigt som helst. Jag och Sofia satt säkert i 1 1/2 timme och bara pratade. När vi hade ätit klart och Lucas såg att vi var vid liv sprang han ut och satt och prata med oss. Den här gången förstod vi lite mer vad han sa, iallafall att han skulle visa oss en dans. Efter en stund började han bli lite kramig så han hängde bak på min rygg och kramade mig flera gånger. Mammen sa till honom att han inte skulle göra det, dock tyckte jag det var mysigt men eftersom man inte riktigt vet kulturen än vågade jag inte säga något. Tredje eller fjärde gången han gjorde det sa Mammen att jag redan hade en pokjvän hemma i Sverige och då svarade Lucas med "Jag är hennes pojkvän!" Så himla roligt! Sofia och jag kunde inte göra annat än skratta, tillslut log både Mammen och även Lucia (som är lite blyg) började skratta. När vi sen skulle gå och lägga oss kramade han mig och Sofia säkert tre gånger var och sa gonatt! Så himla cute! 
 
Häromdagen (igår tror jag), gav han mig den här lappen när jag hade kommit ut ur badrummet. Han gömde sig i mitt rum med Sofia och sen när jag kom räckte han över lappen: 
 
Så extremt gullig, asså jag och Sofia måste ha den sötaste lillebrorn i stan. Haha! 

FÖRSTA SKOLDAGEN

Publicerad 2013-09-02 18:27:12 i Allmänt,

Det är mycket första skrivna i inlägget men det är väldigt mycket som händer för första gången nu, så det blir bara så! 
 
Idag har alltså varit första dagen o skolan. Det började med att vi alla i hela skolan samlades i aulan och vilken skillnad från Värmdö!! Hela aulan bestod kanske av en tredjedel av alla ettor i Värmdö och då är det ändå, i skolan här, ändå från förskolan upp till tredje ring...! Så himla få personer. Efter en presentation av alla lärare och massa information gick vi till våra klassrum där vi träffade alla i klassen och lärare och fick ytterligare massa information. Det var en liten bensträckare då och då där man kunde gå runt och lära känna folk eller iallafall hälsa. Vid 12.30 tiden var det lunch och typ rast/ chill eller nått fram till 15.30 då det var ett ytterligare informationsmöte om säkerheten. Det var väl sammanfattningsvis första skoldagen, det var inte så mycket som hände. Imorgon börjar vi med vanliga lektioner och jag slutar 16.30...! Kul...! Aja, nu sitter jag med Sofia i mitt rum och vi bloggar för fullt båda två. Lite senare ska vi gå en powerwalk och sedan gå ner till havet och bada tänkte vi. Vi var så himla trötta efter första skoldagen så nu sitter vi bara och tar det lugnt. 
 
Hoppas ni alla hemma i Sverige har det bra! Hörde att det regnar hemma, so sad! 
Sofia redo för skolan! 
 

SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

Publicerad 2013-09-01 22:03:25 i Allmänt,

 
Dessa bilder beskriver en del av min sista dag på sommarlovet! Ingen annat en helt perfekt! 
Dagen började med att vi vaknade (efter en svettande/ varm natt, haha. Som jag nämnde i inlägget ovan) och åt frukost ute på altanen. Dagen innan hade vi bestämt att vi skulle ta oss till stranden för att göra något av dagen. Efter frukost började vi då göra oss iordning, packa strandväskan m.m. Klockan 12.30 började vi dra oss ner till stranden där det faktiskt var hyfsatt med folk. Efter någon timme kom även Sofias kompis (från hemmifrån): Sara. Vi låg och pratade lite och sedan var hon tvungen att gå. Då gick jag och Sofia ner i havet och badade, vi låg där säkert 20 min och pratade och hade det bara allmänt bra. Gång på gång sa vi även att vi kan inte fatta att vi bor här!! Bilden ovan är vårt hem 9 månader framöver! Vi fick även lite surprise besök av min spontana mamma på stranden, haha hon är så himla rolig ibland. Vi satt och pratade med henne kanske i 30 min och sedan var vi så trötta så både Sofia och jag somnade nästan. Efter några bad och soltimmar till bestämde vi oss för att gå upp till el casa. Där väntade bild nr. 2: PAELLA. Typ den godaste spanska rätten EVER! Det var så himla gott och så extremt mycket av det också. För att lugna vår matkoma lite gick vi upp i mitt rum och satt med våra macar och skrev på bloggar, FB, lyssande på musik m.m. Väldigt mysigt må jag säga. Lucas kom även upp ett tag och sa massa saker vi inte förstod och kollade sedan på massa filmer om katter som han skrattade hejdlöst till. Även fast vi inte tyckte klippen var ett dugg roliga skrattade vi ändå, men åt Lucas. Vid 20 bestämde vi oss för att ta en liten powerwalk till skolan för att se hur lång tid det skulle ta för oss att gå till skolan imorgon. När vi kom hem tog vi lite vatten och kände på vattnet i deras uppblåsabara pool, hälsade på Lola, hamstern som hatar oss eftersom den attackerar när vi försöker hälsa på den. Vi fick även uppleva en sjuukt rolig grej idag med katten Cleo. Cleo är en 5 veckor gammal katt som väldigt gärna vill gå ut på takterassen. Och om vi stänger dörren till terassen hoppar den ut genom mitt fönster istället. Men då kom vi på den smarta idéen att sätta myggnätet tight runt fönstret så att Cleo inte kunde hoppa ut, dock när vi gör det kommer katten och ska hoppa ut igen. Fast då ser den inte myggnätet och hoppar rakt in i det. Sofia ropar i panik: "Vad gör den!" och tar tag i den. Asså det roligaste på länge!! Skrattade säkert i en kvart. Det ironiska var då att precis innan hade Lucas kollat på massa kattvideos och då klargjorde vi att om vi hade haft en kamera hade det varit det roligaste klippet på youtube ever! 
 
För att försöka göra det här långa inlägget kort så tror jag vi snart ska gå och sova. Imorgon är det vår första skoldag och jag är såå taggad. Första gången man har längtat att få gå till skolan! 

FÖRSTA NATTEN

Publicerad 2013-09-01 10:32:16 i Allmänt,

Första natten i mitt nya hem! 
 
För att sammanfatta natten har den både varit bra och dålig. 
Dåligt: 
Jag har vaknat ca 5 ggr över att det har varit så sjuukt varmt! Bytte till och med sov tröja, öppnade dörren men typ inget hjälpte. Dessutom har jag haft fönsret öppet hela natten och det har fortfarande varit en bastu här inne, haha! Hoppas man börja vänja sig med värmen snart!
Bra: 
Mellan de gångerna jag vaknade, då jag fakstikt sov, sov jag jätte bra! Trodde jag skulle vara typ mer nervös eller mer orolig över nått men det var jag inte, vilket var jätte skönt! 
 
Nu ska jag förmodligen börja ta mig neråt mot familjen. Haha, Sofia och jag håller på att smsa, när vi bara har rum en trappa från varandra, över om de är vakna och när vi ska gå ner, haha! 
Bild från mitt rum igår kväll! Cozy
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela