SÖNDAG - 30 MARS

Publicerad 2014-03-31 20:25:10 i Allmänt,

 
Söndagen alltså, dagen med en timme mindre.. Haha! Ja, men som ni alla, hoppas jag, vet så ställde vi ju om klockorna, och det märktes verkligen. Hade ställt klockan på 10 och var hur trött som helst när klockan ringde, var då tvungen att ställa om den för att få sova lite till. Det märktes också ganska tydligt på familjen också, jar har alltid gått upp senare än la familia på helger (haha kanske för att jag och Sofia ligger och degar på våra rum till 12.30 och sen går ner och äter frukost.. men iallafall..). Jag gick iallafall upp före dem igår och åt frukost. Planen var nämligen, som alltid på söndagar, att träffa massa folk på stranden för att spela vollyboll, och så var planen även denna söndag. Jag kom 10 min sent men trots det så var jag ändå först, lade mig då på en handduk och väntade in de andra som kom med några minuters mellanrum. Men tillslut ca en timme senare eller något sånt, så hade vi fått upp nätet och kunde börja spela. 
 
Älskar verligen söndagar! Hur bra som helst här nere i funkan, man har nästan ingen Söndags ångest alls. Iallafall klockan slog 16 och jag började dra mig hemmåt för att duscha osv. Degade sedan i min säng ända tills det var läggdags. 
 
Och en förklaring till bilden är att i Söndags morse så hittade några en två meter lång haj här på stranden i Fuengirola. Den hade tydligen spolats upp och "vilat" eller nått. Den hade också 10 ungar i magen, så några slags djurskötare hjälpte hajen att förlösa dem och sedan försvann de igen.. Lite update om vad som händer här nere i Funkan.. Ganska läskigt..! 
 

LÖRDAG - 29 MARS

Publicerad 2014-03-31 19:04:55 i Allmänt,

Dagen började hyfsatt tidigt. Hade i allafall ställt klockan, men låg ju som vanligt kvar i sängen ganska länge innan det plingade till i min telefon och Plaza Mayor stod som förslag på schemat. Klockan 14 begav vi oss iväg med ett missat tåg, men sen var vi iväg, haha! Efter 20 min var vi framme och vi tillbringade dagen med att shoppa, äta glass och prata. Köpte rätt mycket faktiskt och är rätt nöjd över alla mina köp. Vi gick runt ganska länge på Plaza Mayor innan vi började bli lite hungriga och eftersom IKEA ligger snett över tågrälsen så började vi traska dit för att äta en hederlig svensk middag - köttbullar med potatismos, brunsås och lingon sylt! Så gott! Och första gången jag var på Ikea i Spanien också. När klockan började närma sig 20 började vi gå mot tågstationen, efter några hade köpt lite svenskt godis förstås. Vi lekte även lite med vagnarna och det faktum att det såg ut precis som hemma, Elin försökte då leka proffs och hitta alla genvägar och gå förbi allt folk som vi snabbt kom ut ur röran. Hon var ganska duktig faktiskt, haha! Alla var ganska så dödströtta på tåget hem och när vi var framme gick alla åt centrum hållet medans jag gick såklart och andra hållet för att komma hem. Tillbringade sedan kvällen med att kolla lite på OTH, äta middag och sen blev det en ganska så tidigt kväll för mig. 
Detta var när vi saknade Soifa, därför sad-face (vet dock inte varför Elin gör en happy-face, haha!) 
Förlåt för inte så vacker bild men var tvungen att visa att man även kan äta typiskt svenskt i Spanien också.. på Ikea. 
 

FREDAG - 28 MARS

Publicerad 2014-03-31 18:43:18 i Allmänt,

Dagen var som vanligt, skola och massa sånt. Vi hade Idrott sista lektionen på stranden, där ifrån gick jag direkt hem för att duscha av mig all sand. Låg sedan och chillade innan jag började göra mig iordning. Mötte då upp Några tjejor på hotell Pyr där Ellens kompisar från Sverige bodde över helgen. Där satt vi och väntade ut tiden medans vi pratade och hade det trevligt tills salsa gänget var tvugna att gå och möta upp resten. Såklart, som alltid, var spanjorerna sena så vi fick stå i en kvart och vänta. Men efter det begav vi oss till ett nytt Salsa ställe som låg ganska så långt bort, men det var jätte bra. Inte mycket folk dock men vi var rätt många som vi fyllde upp placet ganska bra, haha! Och det var kul att ha en salsa utgång igen efter ett ganska så bra tag. 
 
När vi kände oss färdiga med salsan begav vi oss sedan mot centrum igen där vi mötte upp resten och hade en jätte rolig kväll ute, med mycket dans, prat och roligheter, haha! 
 

MI HERMANA

Publicerad 2014-03-27 16:15:36 i Allmänt,

Te echo de menos Hermana! 
 
Ligger just nu på mitt rum och lyckades sluta två lektioner tidigare - score! Gör egentligen inte så mycket.. Planen var att jag skulle åka till Plaza Mayor med några tjejor men räknade dock ut att jag isåfall inte skulle hinna till tennisen som börjar klockan 19. Men får hoppas att det blir någon annan gång! Tänkte skriva klart min engelska när jag ändå har tiden och även kanske checka av något One Tree Hill avsnitt. Kan ju ta en PW men känner att jag är för lat för det. Dessutom när man väl har börjat kolla på en serie så kan man inte sluta.. Ååh hatar mig själv och min lata sida.. 
 

EL TORRO CON MI HERMANA

Publicerad 2014-03-27 15:54:08 i Allmänt,

Tänkte även berätta (även fast jag inte kommer ihåg vilken dag det var). Så bestämde jag och Sofia oss för att ta en PW för att bränna lite kalorier.. Vad gör vi? Köper en Ben & Jerry och går till El Torro och käkar den. Trots att det var blåsigt, mörkt och kallt lyckades vi hitte ett lä ställe där vi satt och skratta som aldrig förr. Och de enda kalorierna vi brände var när vi sprang från den ena affären till den andra för att se vilka smaker de hade. Vi kände liksom att eftersom vi inte kommer ta en PW så kan vi väl lika gärna försöka göra av med lite kalorier på att springa mellan affärerna. Och jag kan väl säga att det är så det brukar gå till här nere i funkan, haha! Inte just som det här exemplet kanske, men man tycker att man är duktig som motionerar men sen när man väl kommer ner till stranden, vill man njuta av en glass. Haha! Standard! 
 
Men det var mysigt vid El Torro iallafall! 
 

SÖNDAG - 23 MARS

Publicerad 2014-03-27 15:48:08 i Allmänt,

Söndagen tillbringades med pluggböckerna och med dessa två bönerna! 
Dock en gammal bild på en Fredags kväll och inte en Söndags dag, haha! 
 

MÅNDAG - 24 MARS 
Tillbringades också med dessa puddingar. Först var vi ju såklart i skolan, men på eftermiddagen/ kvällen skulle Madde och Sofia gå till kulturhuset här i funkan för att se om de skulle börja i en spansk kör. Sofia ville då att jag skulle följa med eftersom hon inte ville gå hem själv, och eftersom jag inte hade tänkt gå på tennisen pågrund av att jag hade halsont så följde jag med. Det var faktiskt jätte roligt! Vi fick se massa folk i duetter sjunga solonummer och även när de sjöng i kör. Jätte härlig känsla och upplevelse! Glad över att jag följde med. 

LÖRDAG - 22 MARS

Publicerad 2014-03-27 15:36:01 i Allmänt,

Sevilla. Ännu en lördag som gick åt till HumHum lektionen. Vi vaknade på morgonen, gick till ferian, tog bussen till Sevilla, klev av bussen, för att sedan gå i en Katedral som var identisk med den som vi såg i Cordoba (har man sett en katedral, känns det som man har sett alla..!) Men sen så var det lunch dags och vi fick lite fritid. (Tog det tråkiga lite sammanfattat, just so u know haha!). Iallafall.. så satte vi oss på en bänk längst spårvagns gatan och åt våra matsäckar. Mysigt var det! Efter lunchen var vi dock fortfarande sugna på något gott, så några gick och köpte glass och några gick och köpte naturgodis/ godis, och några både och haha! Sen var det dock samling igen då vi fick en guidad tur runt i Sevilla, och jag måste faktiskt erkänna att det var jätte intressant. Inte för att jag lyssnade, men man blev verkligen intresserad pågrund av att Sevilla var så himla fint. Av alla de ställena vi har besökt tycker jag faktiskt Sevilla har varit den bästa. Sevilla var faktiskt bättre än Madrid tycker jag! Man njöt liksom när man var där. 
 
Lite senare på eftermiddagen var det ju då dags att åka hem igen och då var man såklart helt slut. Somnade dock inte på bussen, men fick en sovande Madde på axeln, haha mysigt! När vi väl var hemma efter 3h traskade vi hem. Sofia hade då bestämt sig för att gå ut, så jag tillbringade kvällen själv med att kolla på One Tree Hill och äta upp det sista av mitt naturgodis - värt! 
 

FREDAG - 21 MARS

Publicerad 2014-03-27 15:15:29 i Allmänt,

Detta är två bilder från i Fredags, när jag, Sofia, Elllen och Elin besteg berget för att komma upp till El Torro. Egentligen var det inte så långt som jag och Sofia alltid har trott, men det var kul iallafall. Vi var där i ett ganska bra tag och gjorde allt ifrån tjuren kissar, till halebop reklamer och mycket mer. Så roligt! Annars tillbringades Fredagskvällen bara hemma, tror jag. 

FÖRRA VECKAN

Publicerad 2014-03-27 15:12:05 i Allmänt,

Bloggandet som ni ser går ju inte sådär jätte bra, kan man ju lugnt säga.. Men jag känner ändp att ni inte behöver oroa er för att det är ändå inte så mycket speciellt som händer just för tillfället. Men ovan ser ni iallafall två väldigt fina bilder från förra veckan som var meningen att läggas upp för några dagar sen, men det blev ju inte så. Men jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan de kommande inläggen. 
 
 

SÖNDAG - 16 MARS

Publicerad 2014-03-21 09:36:30 i Allmänt,

Denna dag var det inte lika mycket variation som den tidigare dagen. Eftersom det var hur fint väder som helst gick vi till stranden där vi mötte upp lite folk. Under dagen droppade det också in fler och fler människor och tillslut blev vi ett ganska stort gäng som låg och lyssna på musik, pratade, solade, kollade tidningar, spelade strandtennis och mycket mer. Mysigt värre! 
 
Senare under dagen var jag tyvärr tvungen att gå för att jag skulle ha salsa på eftermiddagen, men när jag kom hem så fick jag reda på att det inte skulle vara någon salsa, så då hade jag helt enkelt gått hem i onödan. Men jag kollade lite på serier, pratade med mamma osv, så eftermiddagen blev inte helt waistad trots allt. Men hela dagen var jätte mysig och det var skönt att ta en vilodag, efter Sierra Nevada och vår cykelutflykt, innan veckan började igen. 
Juste! Jag fick även glass med jordgubbar när jag kom hem av vår snälla värdmamma. Passande eftersom jag redan hade köpt en glass tidigare på dagen, haha! 
 

LÖRDAG - 15 MARS

Publicerad 2014-03-21 09:25:49 i Allmänt,

En heldags utflykt kan man verkligen säga om den här dagen! Dagen började med att jag vaknade klockan 9 och kände mig helt utvilad. Så skönt! Gick dock inte upp förens klockan 10 tror jag, då åt jag och Sofia lite frukost innan hon var tvungen att springa iväg till körskolan klockan 11 för att möta upp Lisa. 
 
Klockan 11.30 började också bege mig till körskolan men pågrund av en annan anledning. Skulle nämligen möta upp 7 taggade cykeltjejer. Haha! Vi skulle nämligen tillbringa dagen med att cykla åt Marbella hållet för att hitta en strand som vi kunde sola och mysa på. Anyway.. Stog där klockan 11.30 och en efter en började alla droppa in. 
 
När vi alla var samlade gick vi och hyrde cyklar och började cykla. Efter en timmes cyklande hittade vi en strand som vi tillbringade dagen på. Det var inte så jätte varmt, men vi hade trevligt ändå. Vid 17 tiden började vi återvända hem och när alla satte sig på cyklarna så gjorde det så himla ont i rumpan, haha! Men vi kom iallafall hem, och jag och Sofia åkte hem för att duscha och göra oss iordning för att sen lämna cyklarna och möta alla vid Ellen och Lisa. 
 
När vi alla återigen var samlade gick vi till en resturang som heter Wok där vi tillbringade kvällen. Och när vi sedan gick därifån var vi alla så extemt mätta.. Det var nämligen buffé, och vid två "stationer" så kunde man plocka roa varor för att de sedan skulle antingen woka eller steka det. Det var så himla gott! Efter den kvällen rullade vi hem kan man säga, haha! Det var dock skönt med ca 1 timmes promenad hem sen eftersom resturangen låg vid Miramar. 
 

SIERRA NEVADA

Publicerad 2014-03-15 10:11:06 i Allmänt,

Dagen började väldigt tidigt för Svenska Skolan - Costa del Sol. 5.30 avgick nämligen bussen till Sierra Nevada. Som tur va fick vi sova över hos Linn så att avståndet mellan Ferian och hemma inte blev så jätte långt. Det tog ca 2 timmar innan vi var framme och på en gång började vi med att få våra grejor för att börja åka i backarna. 
 
Förmiddagen var helt perfekt! Backarna var jätte bra och det var inte alls mycket folk. Jag åkte då med Sara och Josse. Vid lunch mötte vi även upp resten och på eftermiddagen blev vi lite fler som åkte tillsammans. 
 
När dagen började lida mot sitt slut var alla också helt slut. Vid 16.30 började vi åka ner till uthyrningsstället igen och väntade egentligen på att bussen skulle åka. Vi köpte lite gott till resan och sen satte vi oss på våra platser, för att återigen åka 2 timmar tillbaka till värmen. Resan var riktigt rolig och med mycket skratt och en del övertrötthet (finns det ordet? haha) så kändes resan ganska kort. När vi väl var framme så skulle vi gå den långa vägen hem till Los Pacos men som tur va så fick vi skjuts av den snälla läraren Birgitta, Rosannas mamma. Så snällt verkligen! Sen tog det inte lång tid innan både jag och Sofia slockande på en gång i våra sängar. 
 
Dagen var helt perfekt och det var så roligt att åka skidor igen. Lite läskigt i början, men när man väl var innte i det så var det så kul! 
 

SÖNDAG - 9 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:42:50 i Allmänt,

Hela denna dag solade vi också, för att skryta lite mer menar jag! haha! Nej men vi försökte även göra lite olika tränings-övningar, som resulterade till att vi kände att vi ville ta vara på solen.. så vi gjorde dem inte..! Övade även på lite salsa moves. Sen var det dags för duschen igen för att sedan bege oss till skolan där vi eller jag, klockan 17, skulle öva på vår salsa som vi ska visa upp... nån gång..! Det var faktiskt jätte kul, fast när kan egentligen salsa vara tråkigt, eller att dansa över huvudtaget? Men när klockan sedan slog 18 skyndade jag, Lisa, Elvira och Lång-Ellen oss till kyrkan där det hölls en presentation om prostution, där en kvinna hade jobbat som det berättade om sitt liv. Det var hur intressant som helst! Men efter kanske efter en timme för mycket började jag och Sofia bege oss hemmåt med några tjejor som släpptes av vid vägen, vid olika ställen. När vi sedan kom hem åt vi mat och ja.. pratade mycket, både med varandra och med vår madre. Klockan blev väldigt sent och sen var det dags att gå och lägga sig. 
Även fast den här bilden är kanske inte den finaste på oss båda så vill jag bara säga att jag gillar dig så otroligt mycket och jag är så glad över att jag har lärt känna dig bästa hermana! Som jag sa igår: Tack för att du finns! Älskar dig! <3 
 

LÖRDAG - 8 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:34:33 i Allmänt,

Dagen började egentligen ganska tidigt. Både Sofia och jag kände att vi ville ta vara på dagen.. och med det menas med att vi ville bli så bruna som möjligt! haha! Vi lade oss iallafall uppe på takterassen och solade tills vi blev jätte hungriga. Familjen var inte hemma så vi gjorde en dunder frukost, eller som jag skrev på instagram: "Mastor desayuno deluxe". Så gott! 
 
Efter att ha solat hela dagen (typ till 14) och även njutit av denna frukost så började vi göra oss iordning. Duschade osv för att sedan gå till skolan. Det skulle nämligen vara mellomys på skolan och man kunde även gå till skolan tidigare (vid 16) för att plugga och hjälpa till med tacoson som serverades innan mello. Mer och mer folk började droppa in och pluggandet blev väl inte sådär jätte effektivt men fick lite gjort. Sen blev det standard besöket på Eroski för att köpa massa gott till mellomyset. 
 
Klockan 20.00 satt alla redo framför storbildsskärmen i aulan. Kvällen utvecklades i mycket musik och även dans för några styckens del och hel del besvikelse över vinnar låten, men jag tror det kanske fanns några som tyckte det var en värdig vinnare trots allt. Jag tyckte iallafall att Alzacar skulle vinna.. och det är jag stolt över!! Haha! Men kvällen och dagen var iallafall hur bra som helst! 
 
Jag ska även tillägna ett Grattis till min pappa som fyllde jämnt i Lördags! Grattis Pappa! Hoppas det blev som du hade önskat och att din födelsedag blev som du ville! 
 

FREDAG - 7 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:23:13 i Allmänt,

Denna dag innehöll faktiskt ganska mycket. Det var varmt, vi satt ute på lunchen och solade och hade det allämnt bra. Jag fick ganska mycket gjort på lektionerna och jag kände på mig redan från början av dagen att det skulle bli en bra dag! Och det blev det verkligen också! 
 
Efter skolan gick jag, Madde och Sofia hem till oss, efter att ha köpt choklad förstås, och myste och pluggade. Och efter lite panik attacker över vad vi alla skulle ha på oss så bakade vi scones och satt och pratade länge och väl. Sen började vi göra oss iordning för a night out!
 
Sedan var det dags att möta upp de andra och njuta av en sjukt rolig kväll! 
 

TORSDAG - 6 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:19:16 i Allmänt,

Denna dag innehöll egentligen inte så mycket annorlunda i skolan förutom när jag kom hem. Så HADE JAG FÅTT POST AV BÄSTA MAMMA! Det var helt oväntad och hade ingen aning om att hon hade skickat post, så blev ju så glad när jag såg det stora paketet vänta på mig i trappan. Öppnade det sedan (efter att jag hade tagit kort på det, haha) och det innehöll min sport-bh som jag hade glömt i Sverige och massa naturgodis. Så gott!! Tyävrr var mammas syfte med naturgodiset att jag skulle ha det påväg till Sierra Nevada på bussen, men hon hade missförstått dagarna och trodde att jag skulle åka dagen efter. Men det är denna Fredag vi ska åka.. därflr tog godiset slut ganska snabbt! Haha! Men tack bästa mamma! 
 

ONSDAG - 5 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:13:33 i Allmänt,

Onsdag alltså.. Det betydde första dagen med barbent sen i November!!1 Så varmt är det här!! Satt hela lunchrasten och håltimmen och solade, så extremt skönt väder. Men efter mina två ynka lektioner gick jag med Ellen och Sofia till Svenska Frisören där Ellen skulle färga håret. Vi satt där en stund innan jag och Sofia blev sjukt sugna på glass. jag köpte den spanska verisionen av Daim och Sofia köpte Magnum White. 
 
Vi gick sedan tillbaka till frisören för att hålla Ellen lite sällskap, men det slutade med att frisören (som då inte hade någon kund, han var även spanjor men kunde svenska. Kunde vara värt att nämna) hjälpte mig med min spanska redovisning. Haha, det var så kul och såklart till vädligt stor hjälp! När Ellen sedan var klar vandrade vi hemmåt igen. 
Före: 
 
Efter: 
Cutiepie! 
 
 

TISDAG - 4 MARS

Publicerad 2014-03-10 17:07:41 i Allmänt,

 
FETTISDAGEN!! En helt vanlig Tisdag egentligen.. Förutom att vi fick semlor i skolan! Tyckte det var värt att nämna, haha! 
 

SPORTLOVET

Publicerad 2014-03-09 11:23:15 i Allmänt,

Jag ska försöka sammanfatta mitt sportlov (efter såhär en vecka...haha!) i bilder och berätta lite om varje dag. 
Dag 1 Lördag - Från Malaga till Arlanda 
Dagen började alltså ganska tidigt för min del. Var tuvngen att packa det sista av mina saker och bege mig till flygplatsen för att möta upp Jessie eftersom vi skulle sällskapa till el aeropuerto. Efter den vanliga rutinen med att checka in väskor, visa biljett, kliva på flyget, osv. Under resans gång uppe i luften gick tiden mest åt till att sova, lyssna på musik, läsa och repetera meningen "kan inte fatat att vi snart är hemma och vi ska också ses ikväll!!" ett nytt utryck blev också att det kändes som en Cordoba resa, eftersom det egentligen kändes som att vi skulle vara i Sverige över dagen och sen åka hem till Spanien igen. Men efter 4 timmar var vi iallafall hemma och jag blev upphämtad av pappa på flygplatsen. Vi hade såklart mycket att prata om och sedan stannade vi en kortis på Donken för att få i oss lite snabb middag innan jag var tvungen att åka hem och göra mig iordning. 
 
När vi kom hem gjorde jag mig iordning snabbt och vi åkte till hem till mamma för att hälsa på henne och Käthe som var på besök i Stockholm. Väldigt mysigt att träffa henne och var även så glad att alla igen. Men mycket tid gick inte åt till att mysa och prata utan det var snabbt iväg för att hämta upp bestie-viggan för att åka vidare till stan för att hämta Fellan och Nikki och sen bege oss till Jessica för lite 18-års fest. Kvällen tillbringades somsagt där och det var super kul, dock blev den också ganska kort eftersom både Vigdis och jag var lite trötta. Så kul att även träffa Viggan första dagen man kom hem. Och även få fira Jessica första dagen man kom hem! 
Dag 2 Söndag - Släkten 
Dag två tillbringades första hemma några timmar innan det var dags att hoppa in i duschen för att sedan åka till moster där båda mina mostrar var. Vilket menas med att Gunilla (min andra moster) hade kommit ner från Östersund för att hälsa på, så då fick jag även träffa henne. Och av surprise så dök även Bella upp från badrummet. Så kul att träffa henne igen och somsagt hade vi mycket att ta igen i form av prat, dock var Bella tvungen att plugga så det blev väl inte lika mycket som vi båda hade hoppats. Vi år även middag och systrarna M planerade sin resa som de ska göra i höst och lite så. Mysig Söndags eftermiddag var det iallafall 
Dag 3 Måndag - Mormor och Shopping
Blev väckt av mamma runt 10 för en härlig och lång svensk frukost. Så gott med ägg, juice, special K och mycket annat. Vi avnjöt alltså en lång frukost och sedan gjorde vi oss iordning för att åka till mormor med moster Gunilla. Så mysigt att hälsa på henne igen och hov var så glad vilket glädje mig också. Vi var hos en i cirkus två timmar och jag fick även ta del av deras sjukgymnastik (...haha!). När vi hade varit hos mormor började jag och mamma bege oss till Ncka Forum för att ha en liten shopping dag. Fick med mig lite saker hem som jag faktiskt var väldigt nöjd med. Kanske lite onödigt skulle vissa tycka.. men.. nej! Vi åkte sedan hem och myste och åt plankstek till middag, min favvorätt! Så gott!! 
Dag 4 Tisdag - Övningsköra
Dagen började väldigt slappt. Kollade på väldigt många one tree hill avsnitt och chillade galten ända till tre, då pappa hämtade upp mig för lite övningskörning. Efter lite byte av bilar, efter sådär en timme, begav vi oss till Hellasgården för att övningsköra på parkeringen där. När mörkret hade gjort sig välkommen kände vi att det var dags att åka hem och jag kände mig ganska nöjd med dagen. Kvällen till ära var det faktiskt jag som gjorde middag, två rätters blev det. Till det kollade vi lite på tv och hade det bara allmänt bra! 
Dag 5 Onsdag - Sarabanana! 
Dagen började som vanligt. Vaknade upp i tomt hus och åt min frukost och kollade på ett avsnitt av one tree hill. Vid 11 började sedan göra mig iordning för att åka och träna med Sara. Vi skulle nämlgen mötas klockan 12 på friskis för att vara lite duktiga. När vi väl var där gjorde vi väl kanske inte så mycket.. haha för att vi hade så mycket i pratform att ta igen. Men det blev trots det lite övningar och lite crosstrainer. Vi begav oss sedan hem till Sara för att plugga. Lättare sagt än gjort kan man väl säga, vi hade andra grejer att göra också.. så som att prata, haha! Nej men lite fick vi faktiskt gjort. Klockan 19 klev alla vuxna innanför dörren och med det menas med Gunilla, Magnus och mamma. Vi skulle nämligen äta middag hos dem. Och kvällen passerade på samma sätt som den alltid gör - den bästa med mycket prat och roligheter. Och även lite dans tillkom den kvällen, haha! 
Dag 6 Torsdag - Musikal 
Den här dagen började exakt lika som dagen innan, men vid 11 tiden den här dagen tog jag istället på mig jogging skorna och gick en PW till Vigdis. Vi hade nämligen bestämt sen långt innan att vi skulle äta scones med philadelphia och sylt och såklart te. Vi pratade såklart mycket och lyssnade på nostalgi musik innan det var dags för mig att pallra mig hem igen efter 4 timmar, dock fick jag åka med pappa på hemvägen. Jag gjorde iordning mig snabbt för att sen skulle jag och pappa bege oss någonstans för att äta middag och sen träffa mamma på vägen. Vi åkte in till stan åt på pizza hut och efter en stund kom även mamma. När vi hade ätit klart och klockan började närma sig 19.30 gick vi till Göta Lejon för att se musikalen Pricilla. Den var så bra och jag som älskar musikalet satt och njöt hela föreställningen. Fick även vara med (med 19 stycken andra) uppe på scenen och dansa lite, haha! Därav snapchaten ovan. 
 
Dag 7 Fredag - Show 
Dagen började som alla andra dagar, haha! Åt frukost, kollade på one tree hill och så. Lite senare på dagen bestämde jag lite spontant för att träffa Annelie och Ruta inne i stan. Jag åkte då in med bussen till TC där jag först träffade Ruta och lite senare Annelie. Vi gick till ett cafe och satt och prata länge tills klockan blev så mycket att jag var tvungen att gå. Jag skule nämligen träffa pappa på Grad Hotell för att mama och pappa hade ytterligare en överraskning till mig. Vi satt där ganska länge innan pappa sa att det var dags att gå. Vi gick då några hundra meter bakom Grand Hotell där en stor skylt var med namnet Wallmans, och då visste jag direkt. Wallmans är nämligen en slags showresturang där servitörerna och servitriserna dansar och sjunger. Det var såååå bra, jag satt och log och njöt hela kvällen och de var så extremt duktiga. När kvällen på Wallmans var slut var det dags att åka hem och packa det sista. Egentligen var det inte så mycket eftersom jag skulle mest lämna kläder hemma. Satt egentligen inte uppe så länge utan gick och lade mig för att sedan gå upp 3 h senare. 
 
Dag 8 Lördag - Frank 
Dagen började som vanligt. Blev sedan hämtad av pappa, eller det var jag som körde, men jag åkte med han, haha! Till mammas jobb där hon slutade klockan 16. Vi skulle efter det bege oss hem till Frank för att se på hans nya lägenhet och såklart hälsa på honom, fick också gosa med Bentley eftersom Frank hade honom just den helgen. Vi satt länge och pratade om allt möjligt innan det var dags för mamma och mig att åka och handla middag. Vi gjorde det lite snabbt och sen begav vi oss hemmåt igen för en sista myskväll, där även pappa var med. Sen var jag ju också såklart tvungen att packa det sista. Trodde jag inte skulle gå och lägga mig men hann sova 3 timmar innan det var dags att gå upp igen. 
Dag 9 Söndag - Hemresa 
Trött som jag var tog jag mig till flygplatsen och sa mina sista hejdå till mina päron. Förvånade mig att det kändes lite som att man hade blivit van. Inte för att det inte var sorgligt att säga hejdå, men jag trodde att jag skulle gråta och massor, men denna gång gjorde jag inte det. Men iallafall så träffade jag Ellen, Madde, Astrid, Nikki och Felicia på flygplatsen och gjorde sällskap med dem till flygplanet eftersom vi satt på olika platser. Resan till Spanien gick som vanligt och vi tog sedan tåget till Fuengirola station för att möta upp Sofia och Lisa som skulle komma. Det blev mycket prat och kramande vid tåg stationen och sen tog jag och Sofia taxi hem för att möta upp familjen. Det blev lite mer kramande och besitos och dagen tillbringades hemma med att packa upp väskoena och ta igen allt prat med min hermana. På eftermiddagen dock gick vi till Baskin för att ta igen allt prat med resten, haha! Mysigt värre måste jag säga, och trots att jag saknar allt där hemma i Suecia så var det skönt att vara tillbaka till värmen och allt. 
 
Det var mitt sportlov i helthet och det är tråkigt att det gick så fort. Men somsagt nu är jag tillbaka och har varit en vecka i Espana och det är lika bra som det alltid har varit.. om kanske inte snäppet bättre, haha! 
 
 
 
 
 

UPPDATERING TRE VECKOR

Publicerad 2014-03-05 10:50:07 i Allmänt,

Ja.. nu ska vi se.. det var ju ett tag sen. Bloggningen har verkligen legat vid sidan av mitt liv de tre senaste veckorna men jag hoppas ni inte har tröttnat för mycket på mig.. Det har väl hänt en del och jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan, även fast mitt minne inte är det bästa. Tänkte att eftersom mina instagram bilder brukar jag ta när jag tycker det är värt att dokumentera, så jag får väl berätta lite om de som jag har lagt upp. 
 
Dessa bilder är tagna från någon dag (kommer inte ihåg vad dagen hette men..). Jag och Sofia bestämde oss iallafall för att åka till Miramar och köpa yogurt glass eftersom vi var så extremt sugna på det. Grymt gott! 
Denna dag var en Lördag tror jag. Vår "kusin" fyllde nämligen år och då var vi bjudna på släktkalas uppe i Torreblanca. Det var hur fint som helst där och det var världens utsikt över staden och havet. OCh som tur va hade det även börjat bli varmare så att vi kunde sitta ute i solen och äta. Somsagt så var hela släkten där och vi försökte väl socialisera oss så gott vi kunde. Dock eftersom vår madres systers man är finsk så pratade hans föräldrar svenska. Så det var en liten rolig koppling och dessutom så kände man sig inte helt utanför när man inte kunde kommunicera med spanjorerna så bra, så kunde man vända sig till de svenska. 
Den här bilden är från dagen innan jag skulle åka hem till Sverige. Lucas kom upp i mitt rum och berättade att han hade köpt en keps och han var jätte stolt över den. Då visade jag även min keps och satte på mig den. Efter ett tag ville han att jag skulle sätta på låten "Animals" vilket jag gjorde, och det slutade med att vi dansade för mulla muggar i mitt rum till "Animals" och till "Sexy and I Know it". Vi hade även en liten dansuppvisning för Lisa och Sofia som satt nere i sitt rum och packade inför Barcelona. 
Nästa dag var det somsagt dags att åka hem och ångesten började krypa in när man skulle lämna 20 grader och sol bakom sig och åka hem till 5 grader och moln. Inte lika kul! Men såklart är det ju alltid kul att träffa sina nära och kära igen. 
Detta var en Söndag, där vi egentligen alltid har samma planer: spela volleyball/ olika sporter och umgås på stranden. Och den här Söndagen var inte annorlunda. Vi var länge på stranden och spelade volleyball, rugby, pratade och mycket mer. Det är verkligen så kul på Söndagarna! Och eftersom vi är så många också så blir hy gemenskapen ännu roligare och bättre. 
Detta var en Fredag när det var dags för utgång. Vi hade gjort iordning oss hemma hos oss och Ellen hade även varit hemma och myst hos oss. Så roligt att äntligen ha lite folk hemma här i Los Pacos. 
Den här bilden är dagen lite senare på Fredags kvällen, när jag sitter med Diego (som jag känner genom salsan). 
 
Det var väl lite uppdatering. Såklart har det hänt mycket mer under de senaste tre veckorna och det har ju även varit lov och jag har varit hemma i Sverige. Men det tänkte jag berätta om i ett annat inlägg, så att det inte blir en bok. Aja, hoppas ni alla mår bra och jag ska väl försöka bli bättre på det här med att blogga. Men vi får se, måste väl först ta igen allt jag har missat. Men vi ses väl snart igen.. hoppas jag! 
 
(Förlåt även för att bilderna är i lite olika storlekar, men det råkade bli så.) 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela