FREDAG - 13 DECEMBER

Publicerad 2013-12-15 23:47:19 i Allmänt,

 
Dagen började med Lucia tåg i aulan. Väldigt fint och svenskt kändes det som. De sjöng alla de vanliga låtarna och vissa kunde man nynna med i, medans i andra hade man ingen aning. Men jag tyckte verkligen de hade fått till det bra, och de sjöng väldigt fint. Sedan efter tåget var det lite lussefika i klassrummen. Hur mysigt som helst! Vi satte på Cornelias berömda jul lista i högtalarna och släkte ner så bara ljusstakarna var tända. Och så sjöng alla (eller de flesta med) till All I Want For Christmas Is You, bästa starten på dagen. Skolan rullade på som vanligt  och det var inte så mycket med resten av skoldagen. Gick hem, bytte om för att sedan gå tillbaka till skolan igen. 
 
Can u guess who it is? 
 
På kvällen var det nämligen den svenska marknaden i skolan. Och jag skulle stå och sälja och marknadsföra vårt volontär jobb i en "monter" i skolan. Kom till skolan ca 19.20 och stod sedan och sålde bröd och försökte få folk att skänka lite pengar till de hemlösa till ca 20. Sen gick jag och några runt lite i skolan för att kolla på de olika aktiviteterna på skolan/ marknaden. Gick även en sväng med Lina och Linn för att Lina skulle köpa någonting. Efter ca en halv timme konstaterade vi att vi var sena till jultomten och gick sedan tillbaka till skolan för att hinna se honom. Som tur va hann vi se han och fick en liten present iallafall, några hann även med att dansa runt julgranen. Hela aulan var smock full med barn som ville sitta i jultomtens knä, så söta! När jag och Sofia kände oss klara på marknaden hade vi fortfarande beslutsångest om vi skulle gå ut eller inte. Ingen var direkt taggad för det och klockan var bara 22, så vi gick hem till Linn och spenderade några timmar där. Tills vi tillslut bestämde oss för att inte gå ut eftersom det både var kallt och regnade. Vi hade istället jätte trevligt hos Linn med mycket skratt och musik och gympa pass, gos med lillbrorsan och massa mer. Så kvällen blev ganska lyckad iallafall! Dock var jag och Sofia så trötta tillslut så vi somnade i Linns säng, haha! Dock var vi inte så trötta, så vi klarade att gå hem och sedan lägga oss i våra egna sängar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela