SÖNDAG - 26 JANUARI

Publicerad 2014-01-30 17:13:31 i Allmänt,

Dagen började ganska tidigt för min del (och även Sofia, eftersom jag typ tvingade henne att äta frukost med mig på morgonen, haha!). Jag skulle nämligen bli upphämtad 10.40 av Nander för vi och massa andra skulle åka till castillot för lite workout. Efter upphämtning av fler folk och en bit att åka var vi framme och workouten började. Var dock inte med eftersom jag inte kände för det. Varför jag hade kommit dit var pågrund av att jag ville vara med och spela sporterna som vi sedan gjorde på stranden. Då vi spelade rugby och baseball. Dock var det inte så roligt som jag hade hoppats på, men det var ändå kul att göra nånting av Söndagen iallafall. Lite senare på eftermiddagen begav vi oss hem och jag lade mig ute i solen för att få nån färg, haha! Sofia var nämligen på stranden och har alltid en tendens att vara en nyans brunare än mig, så kände att jag var tvungen att komma ikapp, haha! När klockan började närma sig 17 "råkade" jag somna i min säng men hade som tur var ställt klockan så att jag skulle komma upp en halvtimme senare, eftersom jag skulle gå på Linns Zumba pass klockan 18. Lika kul som vanligt, och efter passet mötte Sofia upp mig som hade varit hos Lisa och Ellen och vi gick tillsammans hem för att ha lite söndags ångest och mat i magen innan vi gick och lade oss. 
 

LÖRDAG - 25 JANUARI

Publicerad 2014-01-29 22:15:53 i Allmänt,

Jag ska väl ta och fortsätta med helgen och mitt bloggande kanske..! Haha! 
 
På morgonen ringde alarmet klockan 11 men jag kände inte ritkigt att jag hade fått ut maximalt av min sömn då, så jag somnade om och alarmet ringde igen klockan 11.40. Sofia kom då upp till mig en liten stund och vi pratade och bestämde även att vi skulle göra pankakor till frukost. Dock märkte vi att vi inte hade allting som vi ville ha, så vi gick igen upp till mataffären för att inhandla det sista. Väl hemma igen började vi sätta igång med att steka pankakor och vi åt väl då "frukost" vid klockan 14.30. Till sällskap vid matbordet hade vi även Isabella, Lill-ellen, Lisa och Mallan på skype. Efter frukosten/ lunchen klädde vi på oss lite snabbt för att sedan bege oss till Lisa och Ellen där också Isabella var. Sofia skulle nämligen hämta några grejer som hon lämnade dagen innan. Vi låg där och pratade länge och efter en liten stund kom också Josefine och Mallan. När alla kände sig lite rastlösa bestämde vi oss för att ta en promenad till Los Pacos och "lämna av" oss. Trevligt att för en gångs skull att folket kommer till Los Pacos och inte vi behöver gå till dem, haha! Anyway.. Vet inte riktigt vad klockan var då men våra magar kurrade iallafall och vi gjorde spagetti med köttbullar. Framåt kvällen hade vi största beslutsångesten om vi skulle ut eller inte.. Men vi tänkte sedan "varför inte?". Övertalade då las hermanas Lisa och Ellen att följa med, vilket de gjorde. Så det blev en liten noche de las hermanas av det hela. Dock blev kvällen kanske tidig och min dejt med sängen började väl runt 2. Men kul hade vi så lände det varade! 
 

FREDAG - 24 JANUARI

Publicerad 2014-01-27 20:20:23 i Allmänt,

Ja, fredagen.. Fast egentligen ska jag börja berätta om Torsdagen, inte så kul men ni kanske vill höra iallafall, jag tar det snabbt. Gick i skolan, tänkte gå på tennisen men hade ont i magen så slutade med att jag inte gick, fick mer och mer ont, tillsut började jag må illa och mådde mer och mer illa. Till sist så mådde jag jätte illa och verkligen jätte dåligt. Så Torsdags kvällen var inte den bästa sen jag kom hit kan man ju säga. Men som tur va hade jag min madre och min hermana en dörr ifrån som hjälpte mig så mycket när jag körde med dem. Usch känner mig så hemsk nu i efterhand, haha! Hade även min riktiga mamma på telefonen vilket hjälpte också. 
 
Men anyway.. Fredagen.. Då var jag alltså inte i skolan, men jag mådde så mycket bättre den dagen. Men anledningen varför jag inte gick i skolan var pågrund av att jag var så jädra trött på morgonen, pågrund av kvällen innan. Men jag var iallafall hemma och gjorde inte så mycket.. Sedan kom min kära hermana hem och var hur glad som helst vilket var super mysigt! Vi bestämde oss då för att göra pankakor men konstaterade att vi inte hade ingridienser så jag klädde på mig lite snabbt och sen gick vi sedan iväg till Baily, en av Los Pacos små matbutiker där vi innan aldrig hade handlat förut. Men vi har sett att vår värdfamilj alltid brukar handla då så vi tänkte: "Varför inte?" Vi köpte då lite olika saker, bland annat lite "godare" saker! Dock när vi kom hem så höll madre på i köket och vi kunde inte göra pankakor. Vi började då istället göra oss iordning för utgång och mys i "kyrkan". Vi skulle nämligen klockan 19 vara på ett ungdoms ställe (som jag har berättat om tidigare), där en kille/äldre man/gubbe berättade om hela sitt liv. Verkligen så intressant! Alla satt som små dagis barn och lyssnade. Dock fick man lite stresspanik eftersom man nu kom på att man måste göra något av sitt liv, haha! När klockan började närma sig 22 började vi bege oss till ett ställe där vi satt och myste innan vi skulle träffa salsagruppen klockan 23 för att gå och dansa salsa!! Yeey! Har längtat efter det i två veckor nu! Även vår käre vän Gorka fyllde år så det blev lite firande för honom också. Sedan gick vi ut och hade en helt amazing kväll! Var verkligen super kul! Tror det var länge sen verkligen alla hade så kul! Hände dock lite ovnaliga saker under kvällen, men de var bara roliga! Måste även säga att min spanska flöt på väldigt bra under kvällen, haha! Det började sedan tunna ut och jag och Sofia började bege oss hemmåt (lite senare än vanligt kanske, haha!) 
 

BLOGGNINGEN

Publicerad 2014-01-26 22:04:14 i Allmänt,

Hellå alla som fortfarande orkar klicka på länken till min blogg och är lika besvikna varje gång för att jag inte skriver något. Men så här är det. I veckorna händer det inte alls ovanliga saker, vilket gör att jag inte bloggar - för att jag inte har något att blogga om. Men när helgen kommer, eller det händer saker så hinner jag helt enkelt inte och då väntar jag till det blir jätte mycekt att blogga om och då kommer allt på en gång. Men jag kan väl bara förvarna er lite att jag tror att bloggningen kommer att ske mer sällan pågrund av det. Och när jag väl bloggar kommer jag antagligen gör det på helgerna/ söndagrna. Haha, men vi får se, det är ju inte direkt så regelbunden om man säger så. Men hoppas ni fortfarande orkar läsa för såklart vill ajg skriva och berätta allt.. men aa.. hoppas ni förstår. Aja, ett väldigt onödigt och konstigt inlägg men jag kan väl avsluta det här inlägget med att nu berätta om min helg/ de senaste dagarna. Men då gör jag det i ett annat inlägg. 
Nos vemos pronto! 

HELGEN I MADRID

Publicerad 2014-01-23 18:26:45 i Allmänt,

Somsagt så var jag med skolan i Madrid i helgen från Fredagen till Lördagen och nu tänkte jag visa er lite bilder och berätta lite om resan. 
 
Dag 1 - Fredag 
Dagen började vääldigt tidigt, klockan ringde 5 då vi vaknade upp hemma hos los abuelos där vi övernattade (eftersom det är kortare till ferian, där bussen skulle gå). Bussen gick 6.00 och 7 timmar senare, med några stopp på vägen, var vi i Madrid. Vi checkade in på vandrarhemmet/ hotellet och fick tid till att äta lite lunch samt ha lite fritid. Lite senare på eftermiddagen samlades vi alla för att gå en tre timmar lång statsvandring, där vi fick se mycket roliga, spännande, intressanta saker. Koncentrationen kanske inte var på topp alla gånger vi stannade för att se den äldsta resturangen i världen, eller puerto del sol osv. Men vissa saker fastnade verkligen i minnet, vilket var väldigt kul! Återigen fick vi lite fritid, dock den här gången på stan. Jag och några fler tjejer hittade ett väldigt "konstigt" café där vi beställde in 10 stycken varma choklader eftersom det regnade utanför. Vi satt där ett bra tag och pratade, tog kort och skrattade tills vi tyckte det var dags att försöka hitta hem igen. Efter en ganska så lång stund letande var vi äntligen hemma och vi började göra oss iordning för middagen. Vi samlades lite senare på kvällen för att gå gemensamt till restaurangen där vi skulle äta middag. Eftersom det fortfarande regnade när vi hade ätit klart gick jag och mina rumskompisar tillbaka till hotellet för att ha lite mys medans de flesta andra gick ut på stan och kollade runt lite. Dock hade vi det jätte mysigt där vi satt och pratade massor. När alla sedan började rulla in igen på vandrarhemmet var det mer att man gick runt och pratade med folk vilket också var jätte mysigt. En ganska chill kväll helt enkelt. Kvällen blev inte så sen utan gick och lade mig vid 1.30. 
 
Dag 2 - Lördag 
Även där här dagen började tidigt då jag (den enda av mina rumskompisar) gick upp klockan 8 (kanske inte lika tidigt som dagen innan men ändå.. haha!). Gick då och åt frukost där jag mötte några andra som hade samma planer som jag för dagen. Vi skulle nämligen gå till en av Madrid finaste och största parker. Vi tyckte det kunde vara lite turistigt och en sån där grej man var tvungen att se när men andå var i Madrid liksom. Vi gick då dit några stycken där vi sedan skildes åt några stycken. Jag tillbringade förmiddagen med 4 tjejer vid parkens centrum (tror jag), Vi satte oss nämligen på ett cafe och drack varm choklad och pratade. Super mysigt verkligen eftersom jag inte har pratat med dem så mycket innan. När vi kände oss klara gick vi till shopping gatorna där vi gick lite i affärer innan det var dags igen att samlas för att, den här gången, äta lunch. Lunchen var inte den bästa jag hade ätit men trots det var det inte mycket tid kvar tills bussen skulle gå igen och vi var tvungna att hämta våra saker på hotellet. Dock var bussresans sträck inte lika lång den här gången eftersom vi skulle stanna en gång på vägen för att ha en två timmars vandring i någon stad (som jag inte kommer ihåg vad den hette) men Cervantes bodde iallafall där, haha! När vi även bockade av det på listan var det bara 7 timmars bussresa kvar tills vi återigen var hemma i Funkan. Dock hade jag och Sofia såklart vår fina vandring hem, vilket gjorde att vi var hemma runt 12 tror jag. Men skönt var det iallafall att ligga i sin egen säng och samtidigt tänka på att det var söndag och helgdag dagen efter, haha! 
 
Madrid resan var super kul och så intressant och massa andra egenskaper/ faktorer (hur man nu vill uttrycka sig). Tänkte också på det hela resan att jag nu äntligen kan säga att: Jag har varit i Madrid! 
 
 
 

30 DAY CHALLANGE

Publicerad 2014-01-15 22:10:52 i Allmänt,

Hola Amigos! 
Tänkte bara passa på att skryta lite när jag ändå håller på, på olika medier, och säga att jag idag klockan 16.30 satt på vår takterass och pluggade i solen. Bara en inflik! Haha!
 
Men dagarna har inte bestått av så mycket egentligen. Det har varit salsa, skola, plugg, tennis och lite smått och gott. En annorlunda grej var dock att vi spelade innebandy från klockan 21-22 igår och mötte olika lag/ klasser i skolan som en kul grej! Var faktiskt jätte roligt, dock var man ju lagom trött när man kom hem..! Haha! 
 
Men varför inlägget heter som det heter är för att jag tänkte förmedla min 30 day challange som vi har fått som uppgift i Naturkunskapen. Vi ska nämligen välja två vanor som vi tycker verkar lämpliga och sen utföra dem varje dag i 30 dagar, och de ska påverka både psykist och fysisk. Och som psykiskt valde jag att ta ett kort för varje dag, meningen med det är att man isåfall kommer komma ihåg när man tog kortet och varför man tog kortet. Liten kul grej! Och de kanske uppmanar en att ta fler kort och samtidigt ta upp mobilen/ kameran vid tillfällen där man egentligen inte skulle ha gjort det. Dock kanske man fångar något roligt på kameran iallafall. 
 
Men nu tänkte jag visa er, en del, av de bilder jag har tagit. Har även tagit fler och spelat in några videos också! 
 
Vissa är kanske lite random (som den första till exempel), men alla har en liten historia bakom sig, haha! 

SÖNDAG - 12 JANUARI

Publicerad 2014-01-13 17:57:57 i Allmänt,

Det är var den mest produktiva dagen på länge. Väldigt nöjd. 
 
Dagen började med att klockan först ringde klockan 10. Kände dock att det var liite för tidigt så jag ställde om den till 10.30. Kände även då att jag inte hade sovit ut riktigt ordentligt så jag somnade lite från och till och började väl vakna till runt 11.15. Fick då ett meddelande av mamma där hon sa att hon ville skypea. Så jag ringde upp henne och vi pratade i en timme (tror jag det blev). När vi sedan hade sagt hejdå gick jag ut till Sofia som hade lagt sig på solterassen och solat. Joinade henne i några solminuter innan våra magar behövde mat. Vi gick då ner till köket (tror klockan var 12.30) och började göra iordning, ett väldigt bra ord som jag nu snor från Sofias blogg var, brunch. Den bestod av scramble egg med bacon + macka och juice. Så gott! Efter det gick vi upp igen och solade någon timme innan vi blev alldeles för uttråkade och kände att vi behövde röra på oss. Vi tog då en PW ner till stranden för att göra lite övningar i solen. Vi gick även lite fram och tillbaka på stranden och sedan satte vi oss och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag träffade vi även på Lisa, Madde och Mickis lite spontant som också var ute och motionera. När vi kände att vi började bli lite små hungriga igen gick vi till ett strand "hak" där de hade smoothies. Hade craveat efter det hela dagen, så det passade perfekt! 
 
Totalt var vi väl ute i ca 3 timmar och jag var hur nöjd som helst när jag kom hem. Vi avslutade vårt träningspass med lite streching och sedan kom jag också ikapp med bloggningen. Gick även och lade mig väldigt tidigt, vilket verkligen kändes dagen efter. Hur bra dag, helg, vecka som helst! Som jag har sagt till de flesta jag har träffat på så har denna vecka varit den bästa på länge. Det var väl en dag som inte var lika bra som de andra, men i sin helhet har den här veckan varit helt enkelt bäst!
 

LÖRDAG - 11 JANUARI

Publicerad 2014-01-12 22:47:00 i Allmänt,

Som vanligt vaknade jag ganska sent. Sofia hade varit uppe och hoppat tidigt och hade dragit till gymmet när jag vaknade. Jag gick ner och åt frukost och kollade lite på serier. Efter ett tag bytte jag om till träningskläder och skulle gå ut och träna lite på terassen. Precis i rättan tid kom Sofia hem och vi tränade tillsammans. Det var jättek kul. Har börjat göra min 30 day challange som vi har som uppgift på Naturkunskapen. Så kul uppgift! Vi ska göra en vana i 30 dagar, som påverkar både psykiskt och fysiskt. Så den har jag gjort både idag och igår (i lördags då). Efter ett tag började vi bli hungriga och lagade pesto pasta som var så gott! Har inte ätit det på hur länge som helst. Vi började sedan göra oss iordning. Vi skulle nämligen möta upp några tjejor på tåg stationen eftersom vi skulle ta oss till Plaza Mayor vid 19. Hela kvällen var super kul! Vi bowlade, spelade air hockey (har btw inte skrattat så mycket som jag gjorde åt det spelet ända sen jag kom hit! Och det var när jag spelade det förra gången, haha!) Man kan inte inte ha kul när man spelar det spelet! Anyway.. vi åt även på Taco Bell, köpte yougurt glass, pratade, dansade, tog kort i en photo pooth och mycket mer. Det var hur kul som helst! Det var också så skönt att ha så j*kla kul, även fast man inte gick ut. Man tror alltid att man måste gå ut för att ha kul på helgerna men jag har velat göra andra saker jätte länge nu, just på kvällarna. Och den här kvällen bevisade verkligen att man kan ha hur kul som helst (om inte roligare) när man gör andra saker. Verkligen en lyckad "ute" - kväll! 
 
 Tack Sofia, Lill-Ellen, Lisa, Elvira, Elin och Lång-Ellen för en skit rolig kväll! 

FREDAG - 10 JANUARI

Publicerad 2014-01-12 21:44:16 i Allmänt,

(Förlåt för att bilderna är olika stora, men de är tagna från lite olika ställen, hoppas you don´t mind)
 
Första helgen ute och det var så kul!! 
 
Skolan rullade på som vanligt och efter skolan satt jag och väntade på Sofia tills hon skulle sluta. När hon sedan hade slutat satt vi några tjejer och pratade, men efter ett tag kände jag för att gå hem. Lade mig då i sängen och var ganska låg på nått sätt, vet inte varför. Men jag låg iallafall och kollade lite på serier innan Sofia kom hem. Satt och velade fram och tillbaka om jag skulle gå ut eller inte men det slutade sedan med att jag gjorde det och även Sofia. Kvällen var super kul! Den bästa i Spanien på länge. Vi dansade länge och pratade med massa människor och dansade lite till. Det var verkligen en lyckad kväll. Ville inte gå hem när klockan började närma sig 3 men tillslut var jag och Sofia tvungna att röra oss hemmåt. Vi stannade då lite i köket för att äta något och även dricka lite vatten. Sedan gick vi och lade oss efter en mycket mycket lyckad kväll! 
 
Juste!! Dagen därpå när jag vaknade hittade jag även en jätte gullig film som Elvira, Madde, Elin och Sofia hade spelat in under gårdags kvällen. Så roliga - jag dör! Tack så mycket hörrni! Haha! 

ONSDAG - 8 JANUARI

Publicerad 2014-01-12 21:23:37 i Allmänt,

Första skoldagen! 
 
 
Bilden beskriver ganska bra hur jag kände på morgonen när skolan började.. Var så himla trött när jag skulle gå upp klockan 7.40 på morgonen. Men det var bara att pallra sig upp. Dock kändes det extra surt när man egentligen började klockan 11.20 men var tvungen att vara i skolan klockan 9 för att det stod på skolans hemsida. Olyckligtvis så när man väl kom till skolan träffade jag på rektorn som sa att vi skulle köra enligt schema vilket betydde att jag var tvungen att sitta i skolan från klockan 9 till 11.20.. De två lektionerna jag hade rullade på som vanligt och efter skolan stannade jag och Sofia i några affärer för att köpa lite grejer. Vi gick sedan hem och tog det bara lugnt. Jag kollade på serier den mesta av tiden och chillade. Åt middag, pratade med Sofia och gick sedan och lade mig. En ganska vanlig onsdag helt enkelt. 

TISDAG - 7 JANUARI

Publicerad 2014-01-12 20:41:55 i Allmänt,

Dagen började som vanligt ganska sent och runt 13 mötte vi upp Madde 20 meter utanför vårt hus, haha värt. Haha men det var super kul att träffa henne igen! Vi gick hem till oss och pratade mycket och sedan var det tyvärr dags för Sofia och Madde att plugga med sin historia. Jag gick då ut på takterassen och solade, var också så trött så jag somande i solen och FICK EN RAND!! Tyvärr hade jag en t-shirt liknande blus på mig så det blev ju inte en så snygg bränna direkt, haha! Men den försvann ganska snabbt. Efter ett tag gick jag in i mitt rum igen och där satt de och pluggade flitigt i mitt rum, haha! Vi pratade, pratade och pratade lite till innan klockan blev ganska sent och Madde var tvungen att gå hem. Vi följde henne hem och sedan gick vi hem igen. En mycket mysig och härlig sista lovdag. 
 

MÅNDAG - 6 JANUARI

Publicerad 2014-01-12 20:18:16 i Allmänt,

 
Denna dag tror jag de flesta skulle ha all sorst ångest eftersom det bara var två dagar kvar till skolstart. Men jag hade världens bästa dag och hade inte alls någon sorts ångest av något slag, haha! Dagen började ganska tidigt.. eller tidigt och tidigt jag gick väl upp vid 11 och låg i sängen ganska länge, haha. Familjen skulle vid halv tre gå till los abuelos för lite mys eftersom det var den Spanska julafton i då. Dock hade jag bestämt med några dagen innan att vi skulle gå och spela volleyboll på stranden klockan halv 4. De som var med kan ni se på bilderna ovan. Fick även träffa några nya härliga ansikten som jag inte träffat på lovet, så det var jätte kul! Vi spelade volleyboll, rugdy, fotboll, hade massagetåg och hade bara det super bien! När klockan var ca 18.30 började jag gå hemmåt och då hade även min bästaste hermana kommit hem igen! Det blev mycket kramande när jag fick se henne igen och även Elin var hemma hos oss, så det blev att krama mycket "nytt" folk. Så kul att träffa de båda igen! Vi pratade ganska länge i mitt rum (som vanligt, haha!) och jag tror vi även hann med att äta. Fick även ett par julklappar (alldeles för mycket) från Sofia som var hur fina som helst. Tack så mycket bästa du! Vi pratade igenom hela jullovet och om mycket mer. Efter det hoppade jag in i duschen lite snabbt innan vi begav oss för att möta upp Mallan vid Eroski. Vi stod där och prata en stund innan vi gick till Lisa och Ellen, där också Madde var. De kom ut och vi stod väldigt länge och pratade om allt och lite till. Så härligt att se dem igen! Efter ett tag kände vi nästan alla för att vi var lite hungriga, så vi hittade en liten koisk där vi köpte pommes frites längst strandpromenaden där vi också satt och prata lite till. När klockan började närma sig 1.30 kände vi att det var dags att gå hem. Så jag och Sofia var väl hemma klockan 2.15. En super dag med andra ord! Hade de bästa två dagarna när jag kom ner, så bra början på detta år och termin! Älskar´t !! 
 

SÖNDAG - 5 JANUARI

Publicerad 2014-01-08 21:35:00 i Allmänt,

Dagen då jag åkte. Dagen började egentligen inte efterosm jag aldrig riktigt sov. Packade kollade på film och gjorde en musik video (haha) och lite till. Lade mig väl i soffan under en filt i 40 min innan mamma väckte mig. Klockan var 3.30 när jag gick upp och klädde på mig och stängde igen väskorna, åt frukost och bilade iväg till Arlanda för att åka tillbaka till mitt andra hemland. När vi väl var där och skulle gå in på terminalen var det så jädra kallt, hela jag skakade. Så rätt skönt var det ändå att man visste att man skulle komma till ett land där det skulle vara 20 grader och sol när man kom ner. När vi väl checkade in väskorna blev det lite kaos eftersom jag såklart hade övervikt. Men tillslut gick det, dock blev mina handbagage ett antal kilo tyngre men det gick bra. Sedan var det dags för det obligatoriska hejdå-kramarna som var lika sorgliga som vanligt. Tror man aldrig riktigt vänjer sig att åka iväg från sin familj, även om det är olika smärtsamt varje gång så är det fortfarande lite sorgligt att åka iväg från sin trygghet. Så när jag gick in genom säkerhets kontrollen var det såklart lite ledsamt men jag gladde mig snabbt när jag fick syn på Malin och Nander som satt vid gaten. Efter ett tag kom även Madde, så det var skönt att ha sällskap på resan. Flygresan gick väldigt bra, kan ha varit att jag sov hela resan, haha! När vi sedan kom fram var tanken att jag skulle åkt tåg men jag och Malin fick skjuts av Nanders snälla föräldrar (tror jag det var, haha!). Och Maddes värdfamilj hämtade henne på flyplatsen. Tiden gick ganska snabbt och jag packade upp samt vilade ganska mycket, var ganska så jetlaggad. Men klockan 18 skulle jag träffa Malin, Nander, och Elvira vid ferian för att gå vidare till calbalgata de los reyes, som gick längs hela fuengirola city. I Spanien firar man nämligen inte jul på samma sätt som man gör i Sverige. Istället så firar man när de tre vise männen lämnade över sina gåvor till Jesus (eller nått liknande, har inte så stor koll haha!). Så tåget bestod av massa barn och disney figurer samt de tre vise männen som kastade massa karameller. Det var så kul. Vid Baskin träffade vi även Gorka och Karam, och alla deras kusiner och släkt haha! Det var så kul att se alla spanjorer vara så insatta att samla karameller till sina barn och till sig själva. När det sedan var över gick vi till ett ställe där vi drack te och spelade kort. Det var riktigt mysigt verkligen och kul att umgås lite med salsa killarna utanför salsan. Det var även jätte kul att umgås med Elvira och Malin igen efter en hyfsad lång tid. Trots att jag var så trött efter flyget så var dagen jätte lyckad. Och när jag kom hem efter lite virrevandring så somnade jag verkligen gott, haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JULLOVET

Publicerad 2014-01-07 17:10:13 i Allmänt,

Ja nu när man har kommit tillbaka till Spanien så är det väl dags att börja blogga lite mer rutinerat. Bloggen har verkligen inte varit min första prioritet under det här lovet trots att det har hänt väldigt mycket. Men jag kan berätta lite översiktligt om mitt lov i Sverige. Jag har nästan hunnit träffa alla jag har velat träffa, jag har firat nyår med några kompisar samt nyfunna vänner, varit med min familj, firat jul med min släkt för första gången, varit på middagar samt bjudit på middagar, varit på bio, klippt mig, kollat på sjukt mycket film och mycket mer. Detta lov har verkligen varit innehållsrikt och som jag sa redan innan lovet så har man uppskattat detta lov ännu mer än vad man brukar göra eller hsr gjort tidigare. Dels för att man inte har träffat alla där hemma på så länge samt att man får ta en paus både från plugget och Spanien, inte för att det är något fel utan bara få ha den här hemmakänslan som man kanske inte har här i Spanien. Men jag är otroligt nöjd över mitt lov, dock hade jag önskat att det kunde varit lite längre men jag är nöjd ändå. Och jag haft det de bästa två första dagarna tillbaka, så jag är glad över att vara tillbaka. Dock när man träffade alla hemma så inser man nu hur mycket man uppskattar att man fortfarande har vännerna där hemma och hur glad jag är över vilka vänner jag faktiskt har. LOVE U ALL!! Och Vigdis jag saknar dig också så sjukt mycket redan!! Så konstigt när man precis hade vant sig att vara hemma och på ett sätt ställt om sig, så var man tvungen att åka igen. Saknar er alla redan! 
 
Några bilder från lovet:
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela