MÅNDAG - 14 APRIL

Publicerad 2014-04-29 10:56:24 i Allmänt,

Dagen bestod mest av OTH tittande och slapp. Så skönt att inleda påsklovet med att bara slappa och chilla, på en Måndag liksom! 
 
Men allt hände väl på kvällen/ natten då vi åkte till Malaga för att fira vår favorit Lisa som bodde där under några dagar med hennes två kompisar (som btw också går på Värmdö hemma i Sverige, trevligt!). Efter en timme kom vi äntligen fram till dem. Varför det tog så lång tid var nämnligen för att, påsken är väldigt stor här och egentligen ganska sorgligt eller trist. Så i Malaga så är det stora parader med ljus, stora grejer som de bär på och människor med olika dräkter (som kind of liknar ku kux klan, så att ni får en bild i huvudet). Men paraden gick iallafall runt hela staden och vi hittade ingen väg att komma runt den, och massan av folk som fanns i staden hjälpte inte direkt, haha! Men somsagt kom vi fram tillslut. Vi åt då på en Kina resturang och sjöng och överlämnade en present m.m. När vi hade suttit där ett tag slog klockan 12 och det var då Lång- Ellens födelsedag. Så då var det dags att fira henne också. Kvällen fortsatte med mycket gång och roligheter. Somsagt var vi ju tvugna att va ute ganska öänge eftersom vi skulle ta första tåget hem. Dock gick natten ganska snabbt och när vi sedan satte oss på tåget så vi inte ens så trötta. Jag somnade dock men natten hade varit hur kul som helst. Vi gick väl och lade oss runt 8 på morgonen. 
 
Det är var vi på morgonkvisten.. Trötta men glada, haha! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela