SÖNDAG - 2 FEBRUARI

Publicerad 2014-02-09 23:05:40 i Allmänt,

Dagen hade tänkts att börja hyfsatt tidigt.. vid 10 typ.. men "råkade gå upp vid 10.30.. Jag och Sofia hade nämligen tänkt att gå en promenad till castillot som ligger längst bort på stranden, på andra sidan stranden i förhållande till där vi bor. Men vi började trampa på vid 11.30 tror jag klockan blev. Vi skulle möta upp Lisa lite längre bort och i och med det träffade vi även på Olivia som också skulle gå till Castillot. Vi tog då sällskap allihopa och när vi nästan var framme träffade vi på Malin, Josse och Bella. Det var på väg springande bort ifrån castillot så vi frågade om det inte längre var någonting där borta (vi skulle nämligen spela baseball eller liknande med några andra borta vid castillot). Men eftersom det inte var så många som var där hade de valt att gå hem istället. Vi bestämde då att vi skulle mötas vid stranden lite senare för att spela vollyball. Så vi alla fyra + Björna som joinade oss vandrade tillbaka igen. Jag och Olivia gick lite i förväg för att hon skulle hem till Elsa och hämta nätet, så det blev även en liten deeptalk på strandpromenaden. Återigen tillbaka till den delen av stranden där vi mest känner igen oss, satte vi oss ner i sanden och kollade ut över havet och satt och pratade och bara "tänkte" typ. Det var verkligen så mysigt att bara... sitta. Efter ett tag märkte vi en tjej stå under en bro, där typ kloakvatten rann, så vi tänkte att såklart borde det vara Malin som var tvungen att kissa eller nått.. och såklart var det det, haha! Så himla skön Malin! Spelade då i någon timme eller två och tog även pauser med att göra massa acrobatik, vilket var hur kul som helst. Efter ett tag började det droppa in mer och mer folk och tullslit var vi väl 10-15 stycken som spelade - så kul! Solen sken och alla var glada, så det var verkligen en lyckad söndag förmiddag.
 
När det började kyla på lite kände jag och Sofia för att börja dra oss hemmåt. Dock var vi väldigt hungriga och väldigt sugna på glass. Så efter några rundor fram och tillbaka för att ta ut pengar fick vi vår efterlängtade glass och vi satt i solen medans vi smaskade på den, en gubbe tyckte väl det såg så härligt ut så han önskade oss även en "smaklig måltid" fast på spanska, haha! 
 
När vi hade ätit upp glassen började vi bege oss hemmåt och vi såg då även klart på filmen vi hade påbörjat dagen innan. Kvällen rullade på som den brukar en dag efter en helg och en dag innan skolan börjar. Så det var i säng "tidigt" och sedan möta vad nästa dag hade att erbjuda. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela