FREDAG - 13 JUNI STUDENTEN

Publicerad 2014-06-16 21:38:56 i Allmänt,













Studenten/ avslutningen - sista dagen på skolan. Usch det känns hemskt att säga även om man har haft lite dagar efter skolavslutningen så känns det som man ska tillbaka till samma skola igen efter en vecka, eller efter sommarlovet.. Men så är det inte denna gång. Iallafall.. så var det en stor avslutning/ cermoni för studenterna i aulan där vi sjöng massa sånger och hurrade m.m. Sen blev det en storfika för hela skolan innan vi begav oss till kyrktorget för att fira studenterna. Det var även sista gången vi gick ut utifrån grinden från skolan för detta år. 

När vi var på kyrktorget var det såklart otroligt varmt men det blev många kramar och grattis trots det och även många hejdå till lärare m.m. När vi alla kände att vi hade sagt hejdå till alla gick vi några tjejer för att äta tapas en sista gång och sedan var det hem för att fixa sig. Såklart blev det lite stressigt i slutet innan vi skulle iväg till studentfesten eftersom vi skulle till Elin där masa andra var osv, men det var extremt roligt och mysigt ändå. Vi begav oss sedan till Mijas där vi tillbringade kvällen på ett hur Fancy ställe som helst, med utsikt över hela Fuengirola och mycket annat. Det var verkligen en lyckad studentfest där studenterna blev ordentligt firade. Vi åkte sedan ner till Funkan och gjorde den lika osäker som alltid. Vi träffade även på salsagänget och masa andra som vi var tvungna att säga hejdå till, sorgligt som vanligt..! Men en lyckad kväll blev det trots allt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela