SIERRA NEVADA

Publicerad 2014-03-15 10:11:06 i Allmänt,

Dagen började väldigt tidigt för Svenska Skolan - Costa del Sol. 5.30 avgick nämligen bussen till Sierra Nevada. Som tur va fick vi sova över hos Linn så att avståndet mellan Ferian och hemma inte blev så jätte långt. Det tog ca 2 timmar innan vi var framme och på en gång började vi med att få våra grejor för att börja åka i backarna. 
 
Förmiddagen var helt perfekt! Backarna var jätte bra och det var inte alls mycket folk. Jag åkte då med Sara och Josse. Vid lunch mötte vi även upp resten och på eftermiddagen blev vi lite fler som åkte tillsammans. 
 
När dagen började lida mot sitt slut var alla också helt slut. Vid 16.30 började vi åka ner till uthyrningsstället igen och väntade egentligen på att bussen skulle åka. Vi köpte lite gott till resan och sen satte vi oss på våra platser, för att återigen åka 2 timmar tillbaka till värmen. Resan var riktigt rolig och med mycket skratt och en del övertrötthet (finns det ordet? haha) så kändes resan ganska kort. När vi väl var framme så skulle vi gå den långa vägen hem till Los Pacos men som tur va så fick vi skjuts av den snälla läraren Birgitta, Rosannas mamma. Så snällt verkligen! Sen tog det inte lång tid innan både jag och Sofia slockande på en gång i våra sängar. 
 
Dagen var helt perfekt och det var så roligt att åka skidor igen. Lite läskigt i början, men när man väl var innte i det så var det så kul! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela