UPPDATERING TRE VECKOR

Publicerad 2014-03-05 10:50:07 i Allmänt,

Ja.. nu ska vi se.. det var ju ett tag sen. Bloggningen har verkligen legat vid sidan av mitt liv de tre senaste veckorna men jag hoppas ni inte har tröttnat för mycket på mig.. Det har väl hänt en del och jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan, även fast mitt minne inte är det bästa. Tänkte att eftersom mina instagram bilder brukar jag ta när jag tycker det är värt att dokumentera, så jag får väl berätta lite om de som jag har lagt upp. 
 
Dessa bilder är tagna från någon dag (kommer inte ihåg vad dagen hette men..). Jag och Sofia bestämde oss iallafall för att åka till Miramar och köpa yogurt glass eftersom vi var så extremt sugna på det. Grymt gott! 
Denna dag var en Lördag tror jag. Vår "kusin" fyllde nämligen år och då var vi bjudna på släktkalas uppe i Torreblanca. Det var hur fint som helst där och det var världens utsikt över staden och havet. OCh som tur va hade det även börjat bli varmare så att vi kunde sitta ute i solen och äta. Somsagt så var hela släkten där och vi försökte väl socialisera oss så gott vi kunde. Dock eftersom vår madres systers man är finsk så pratade hans föräldrar svenska. Så det var en liten rolig koppling och dessutom så kände man sig inte helt utanför när man inte kunde kommunicera med spanjorerna så bra, så kunde man vända sig till de svenska. 
Den här bilden är från dagen innan jag skulle åka hem till Sverige. Lucas kom upp i mitt rum och berättade att han hade köpt en keps och han var jätte stolt över den. Då visade jag även min keps och satte på mig den. Efter ett tag ville han att jag skulle sätta på låten "Animals" vilket jag gjorde, och det slutade med att vi dansade för mulla muggar i mitt rum till "Animals" och till "Sexy and I Know it". Vi hade även en liten dansuppvisning för Lisa och Sofia som satt nere i sitt rum och packade inför Barcelona. 
Nästa dag var det somsagt dags att åka hem och ångesten började krypa in när man skulle lämna 20 grader och sol bakom sig och åka hem till 5 grader och moln. Inte lika kul! Men såklart är det ju alltid kul att träffa sina nära och kära igen. 
Detta var en Söndag, där vi egentligen alltid har samma planer: spela volleyball/ olika sporter och umgås på stranden. Och den här Söndagen var inte annorlunda. Vi var länge på stranden och spelade volleyball, rugby, pratade och mycket mer. Det är verkligen så kul på Söndagarna! Och eftersom vi är så många också så blir hy gemenskapen ännu roligare och bättre. 
Detta var en Fredag när det var dags för utgång. Vi hade gjort iordning oss hemma hos oss och Ellen hade även varit hemma och myst hos oss. Så roligt att äntligen ha lite folk hemma här i Los Pacos. 
Den här bilden är dagen lite senare på Fredags kvällen, när jag sitter med Diego (som jag känner genom salsan). 
 
Det var väl lite uppdatering. Såklart har det hänt mycket mer under de senaste tre veckorna och det har ju även varit lov och jag har varit hemma i Sverige. Men det tänkte jag berätta om i ett annat inlägg, så att det inte blir en bok. Aja, hoppas ni alla mår bra och jag ska väl försöka bli bättre på det här med att blogga. Men vi får se, måste väl först ta igen allt jag har missat. Men vi ses väl snart igen.. hoppas jag! 
 
(Förlåt även för att bilderna är i lite olika storlekar, men det råkade bli så.) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Bor på Costa Del Sol - Solkusten i Fuengirola, Spanien som gäststudent i ett år. Skriver här för att ni där hemma ska få se vad jag gör här nere. Mest bara på kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela